Póker Fórum Archívum > Minden más > Apple termékek -- ki mire? miért? milyen gyakran? más néven minden ami kapcsolatos

kapitany10
2013. febr. 15. 16:30

Apple termékek -- ki mire? miért? milyen gyakran? más néven minden ami kapcsolatos

nem találtam ilyen fórumot gondoltam nyitok egyet. ( remélem nincs ilyen) kiváncsi vagyok kiknek van ilyen termékük és mire használják legfőképp.

trixilw
Válasz kapitany10 kommentjére
2013. febr. 15. 16:47

kiváncsi vagyok kiknek van ilyen termékük és mire használják legfőképp.

Ezt a hülye kérdést. Mondjuk arra, amire kitalálták?

Ja nem, várj, van egy ipodom, azt botturmixnak használom, egy mac, az nagyon jó gördeszka és akinek iphone-ja van, arról úgy hallottam, hogy cigitekerésre használja.

Zbacsi
Válasz trixilw kommentjére
2013. febr. 15. 16:52

Akinek apple cucca van az nem használni akarja :D

csicso9
2013. febr. 15. 17:01

Az a bajom ezekkel a termékekkel, hogy itthol nagyon drágák! de tudomásom szerint, kint meg olcso!
Ez igaz? Tud valaki erről valamit?

kapitany10
Válasz trixilw kommentjére
2013. febr. 15. 17:56

Ezt a hülye kérdést. Mondjuk arra, amire kitalálták?

Ja nem, várj, van egy ipodom, azt botturmixnak használom, egy mac, az nagyon jó gördeszka és akinek iphone-ja van, arról úgy hallottam, hogy cigitekerésre használja.

Tisztelem a hozzászólásodat de nem érted miért kérdem igaz? Csak mert valaki önmaga kifejezésére használja vagy pedig tényleges eszközként.. ...
Nem egy olyan embert ismerek aki csak vagizásbol vett ilyet... "ezt a hülye kérdést?"

trixilw
2013. febr. 15. 18:19

Tisztelem a hozzászólásodat de nem érted miért kérdem igaz? Csak mert valaki önmaga kifejezésére használja vagy pedig tényleges eszközként.. ...
Nem egy olyan embert ismerek aki csak vagizásbol vett ilyet... "ezt a hülye kérdést?"

Hát akkor ezt kérdezd. Aki arra veszi, az hülye, de ez nem az apple termékek sajátja, mindennel ez van, ami "márkás": nike, swatch, vertu, audi stb. Mindig lesznek olyan emberek akik azért veszik meg mert ténylegesen kell és jó nekik a termék és olyanok akik ezeket majmolják.
De egyébként erre a kérdésre őszinte választ nem fogsz kapni senkitől, hiszen ha bevallaná bárki akkor nem is venné meg azért.

iphone 5-el el lehet érni a hátad közepét ha vakarózni kell.

Akkor az én telómmal a hátsómat is elérem felülről? Nice deal :D

doka
2013. júl. 20. 20:26

nekem egy macbook-om van, nyár végén lesz 5 éves. meg volt egy ipod shuffle-m, de az tönkre ment

Dvidoff
Válasz csicso9 kommentjére
2013. aug. 13. 22:34

Az a bajom ezekkel a termékekkel, hogy itthol nagyon drágák! de tudomásom szerint, kint meg olcso!
Ez igaz? Tud valaki erről valamit?

Ez így van. Kint max ilyen 60ért megkapod de azt nem tudod használni magyar kártyával. Ja meg Londonba van olyan, hogy 30 kezdő törlesztő aztán 12 havonta, korlátlan beszélgetés korlátlan sms és korlátlan net! :D

DollarKiller
Válasz Dvidoff kommentjére
2013. szept. 8. 18:46

Mac tobbasztalos pokerhez

Sziasztok!
Foglalkozom a gondolattal hogy beszerzek egy Mac-minit
Van valakinek tapasztalata Apple teren?
Mit erdemes? 2 monitor csatlakoztathato-e, min.technikai parameterek, stb ?
Elore is koszonom!

Élő ügyfélszolgálat