Az AriPari saga
Mivel törölve lett itt folytatódik a leleplezés
Egyelőre AriPari! Éjfélig várok. Hogy van bőr a pofádon másokat sértegetni? Pont neked mikor ember nem öregszik nálad randábban
Csupán annyit kell tenned, hogy válaszolsz erre az egyszerű kérdésre: Előfordult-e már ,hogy Szeged városában való sétához, zoknit húztál a szándálodhoz? De ezúttal őszintén kell válaszolnod!
Ja és a Bódog Tominak a márkát se feledd.
Kezdett izgi lenni a dolog amikor jött a cenzúra. Találtam egy blogpostot valami Psharkos spines cirkuszról, de az az igazság hogy a szandál érdekelne hogy az mi :D
"Rommá verheted a mezőnyt a micro limiteden ahol játszol, én nem micro limiten játszok így bizony a profitom nagy részét kiteszi a rakeback... arról nem is beszélve hogy az én tétemen kb halott a stars, plo1-2K. Ha nem lenne halott akkor is kb 1,5% annyit kereset más termekben regwart is vállalva rbvel mint starson amit keresnék ha csak fishek ellen tolnám. Szóval ha nem értesz hozzá,esetleg kicsiben gondolkozol ilyen havi 2-3Kban ami nekem vegetálásra elég pl akkor ne szólj hozzá kérlek. Verd rommá PS mezőnyt a micro limiteden és legyél elégedett. Amúgy a legnagyobb hülyeség casht vagy spint tolni starson úgy hogy backing csoportban vagy és leadsz oda is %ot . Annál a típusnál nagyobb balek nem létezik."
1.A három utolsó nick neved akadémián: AriPari, teki1222, Dodonpa. Volt vagy 20 az évek folyamán. Sokat kitiltottak hol ezért, hol meg azért, mert reklámozni próbáltad az affiliate szarságodat. Apropó affiliate. Ott hány embert húztál le?
2.Bazsithebig a nick neved a Pokerstarson. Meg lehet nézni sharkscopon a havi szinten lebontva 2-3 ezer dollárod. Ami ugye neked a vegetálásra elég :)
3.Rengeteget spineztél starson backing csoportban.Most akkor nálad nagyobb balek nem létezik?
Egy HAZUG, bukott pókeres vagy. Egy szerencsejáték függő! Aki másokat becsap, pnaszakállúnak meg fogyatékosnak nevez .
Kezdett izgi lenni a dolog amikor jött a cenzúra. Találtam egy blogpostot valami Psharkos spines cirkuszról, de az az igazság hogy a szandál érdekelne hogy az mi :D
Jöhet a blogpost meg bármi ami vele kapcsolatos
Jöhet a blogpost meg bármi ami vele kapcsolatos
felrakod?
Azta***** eget gyerekek de jó erre kelni este 11-kor. Óriasi showmüsor megy itt úgylátom.