Az nem úgy van vagy mégis...nem
Elemzés...
Mire jó az elemzés, ha az összes kérdéses nyerő és vesztő (handet ami mutatásig ment ) megnézi az "embör" és aszondja a PT4 hogy amikor vesztettem, "lemákoltak" amikor meg nyertem az ellenségnek nem volt esélye. (bár én mutatáskor ~80% veszítek mert a river kinyír... De akkor is, hogy a pic@ba lehet az össze vesztes hand 80-90%-a olyan, hogy lemákolnak (az adatbázisba 6 millillió handet tettem, a gép is bereccsent (szó szerint befüstölt, az is -70k mert meg akartam nézi hogy buktam az utóbbi 10 évben...-ez is hogy a hősök nem tudnak úgy elemzőprogramot írni 2020-ban, hogy a GPU számoljon ne a processzor
(direkt "ellenséget" írtam "ellenfél" helyett mert aki a a pénzemet veszi el az az ellenségem, és én az övé)
Én Nem mondom hogy "cslikol" az RNG - mert egy cucc ami algoritmusból oszt az nem lehet valódi "RNG" véleményem szerint ahhoz "hardveres mókuskerék" vagy qvantum cucc kellene.. csakhogy akkor előfordulna olyan is hogy az egyik holecard-od francia 2-es a másik meg egy 7000cm2-es autóskártyája , aztán a floppon kidobna egy dinnyét /repülős kártyát/chapca-t.. turn egy link... river meg ássz
Az is milyen már, hogy régen a starsnak odaszóltam, bekker küldjétek már el az össze handemet mert odalett az adatbázis .. egyből küldték email link ~ 500-600MB-nyi szépen feldarabolt tömörített pakk, most meg , legutolsó egy hét meg ilyenek (meg minek az önnek, tán "csalikolni" akar...)
Felnőttek a suttyók, és mindenki aki nem ért semmihez supporosnak állt (meg telemarketingesnek) ?
Na, ti hogy vagytok ezzel? elemzés után a vesztes handjeitekre az íra a cucc hogy megérdemelteda bukót, ülje 1-es.... vagy normális (1-2M hand) mintán azt írja hogy annyit kerestél ami matematikailag jár....?
Hát bakker ~5M hand alapján játszatok én aká hogy mikro/mini limiten ott nem érvényesül a matek ...csak a máklár... de az meg csak ellenem! (egyszer egy francia paklit lenyomtak elém és 52-ből 52-öt tévesztemmen a színét piros/fekete na az sem 1:52-höz.. mert ott fogynak a lapok ~ 1:1378-hoz?)
arról nem is beszélve hogy volt mikor ledőltme +~$420 és az fogad pár órável késődd hogy a stars egyenleg Negeatív - $700 - mert valamisporbetet stornózak, azán amit abból összehekecsöltem azt is.. levonták az összes nyereményt visszamenőleg.. be sem tudtam fizetni mert "elfüstölt volna"
Hát már tényleg azt hiszem hogy 1997-óta , én vagyok a csávó a "Balfácán" címú filmből
most már ne add fel/ne hagyd abba, lehet, hogy most jön ki a hosszútávod! xD
Végül is tippmixen majd visszajön ~ 20-22 év alatt ~ 7000 szelvényből már nyertem 8-9x... :) az fedezi ~a 20% a bukónak
Ha mar ugyis beimportaltad azt a sok handet, feltolthetnel ide nehany grafot, hadd lassuk, mirol is beszelsz.
Ha mar ugyis beimportaltad azt a sok handet, feltolthetnel ide nehany grafot, hadd lassuk, mirol is beszelsz.