Backup Mobilnet
Sziasztok ! Ez a Telenoros szar felmondta a szolgálatot meg amugy is le fog járni.
Segghülye vagyok a informatikához .Mobilinternet díjcsomagok | digi.hu ezen az oldalon szval az 1GB adatforgalom bőven elég ahhoz hogy 2havonta 1szer netkimaradás esetén egy pár órát pötyögjek a stickről?Vagy válasszak drágábbat .Esetleg valaki leirhatná h a piacon elérhető legjobb konstrukció mi és mit használ ha van kedve/szabad ideje.
Teló előfizetésedhez nincs mobilnet?
Telefonos mobilnet tökély , legtöbb telefonról nagyon könnyű meg osztani !
Nincs okostelefonom az az igazság:)
Nincs okostelefonom az az igazság:)
Sziasztok ! Ez a Telenoros szar felmondta a szolgálatot meg amugy is le fog járni.
Segghülye vagyok a informatikához .Mobilinternet díjcsomagok | digi.hu ezen az oldalon szval az 1GB adatforgalom bőven elég ahhoz hogy 2havonta 1szer netkimaradás esetén egy pár órát pötyögjek a stickről?Vagy válasszak drágábbat .Esetleg valaki leirhatná h a piacon elérhető legjobb konstrukció mi és mit használ ha van kedve/szabad ideje.
Helyes, az ez első hozzászólásod, ami tiszteletet vált ki (több nem lesz), de attól tartok, hogy ez is csak egy mezei trollkodás. Én egyébként egy Nokia3310-es szintű telefonnal operálok, amit fél évente elhagyok tövön. Múltkor segghülyének néztek a Telenornál, a hűségemért cserébe adni akartak ingyen okostelefont, de mondtam, hogy inkább buta kéne, azt viszont nem is nagyon forgalmaznak már, vicz.
Én előtte feltöltőkártyás Telenoros mobilnetet használtam, MB alapú a számlázás, egy 3000es feltöltés elég volt egy évig.
Ha csak tartalék netnek kell, sztem az a legolcsóbb.
Én előtte feltöltőkártyás Telenoros mobilnetet használtam, MB alapú a számlázás, egy 3000es feltöltés elég volt egy évig.
Ha csak tartalék netnek kell, sztem az a legolcsóbb.
+1 én is használtam egy ideig és tökéletes a célnak