Barátság az asztalnál
Ezen, már sokat gondolkoztam és ma egy elég kellemetlen szituáció adódott...
Szóval kisrapi és én az everest egyik nl50-es asztalán csatába keveredtünk .. sajnos (?:)) az erősebb fegyver nálam volt, de izonyat cooler hand volt. AA vs KK
ezután persze megbeszéltük stb. és remélem nem haragszik, de kiváncsi lennék ilyenkor van barátság az asztalnál? pl gondolkoztam,hogy beírom a chatbe,hogy AA-m van , de mivel kivan kapcsolva 6 asztalon sajna nem volt rá időm :(
Szóval :
van barátság az asztalnál ?
Chatbe soha ne írj be ilyet! Ez szabálytalan lenne! Egyébként pedig megbeszélés kérdése, de a korrekt megoldás az, ha normálisan lejátszátok az ilyen handet.
Nem ellenség hanem ellenfelek vannak az asztalnál!
Én nem igazán ülök be olyan asztalhoz ahol ismerösösm van,de az a sportszerü ha lejátszátok ugy a handet ahogy azt egy másik ellenfélel!
(Persze nálam is volt amikor mukikomaval az everesten egy asztalnál játszottunk,de msn-en beszéltünk közbe) :)
Az asztalon nincs barátság,hisz pénzről szól ez a dolog,de nem ellenségek vagytok hanem ellenfelek!
Ha valaki ilyesmi miatt megsértődik akkor ne üljön le olyan asztalhoz ahol ismerőse van és mindenki maga rakja be a saját pénzét!
Szerintem nincs ok ,miért megsértödni!:)
Én pont kisrapi ellen jártam így a cashgame videóban, de ha elárulta volna az AA-t sokkal sokkal mérgesebb lettem volna, mint így.:)
necces témá, alapvetően én is próbálom kerülni, de megeseik néha. még kevésbé ismerősök ellen is furcsa játszani. pl a race-n chacha girl, thxlittlefish ellen voltam párszor. sok csatánk nem volt, azért úgy láttam/éreztem tiszteljük a másik játékát/emelését. ill. volt ilyen szitu még microgamingen mijamotoval ophuról, neki a blogjában folytattunk is pár párbeszédet a játékról. de igen, én úgy gondolom, hogy ugyanugy kell játszani. tehat ha emeltek, s kis párom volt, megnéztem settesedik-e vagy két magas lapom, akkor is megkukkantottam a flopot.
Nos...asszem rendesen lejátszottuk a handet:)
Szvsz nincs barátság, és ezt eddig mindenkinek elmondtam akivel msn-en vagy a fórumon beszélek és egy asztalhoz kerülhetünk. Fordított esetben én sem könyörülök :)
Chatbe semmiképp se írd be hogy AA-od van(egyébként ha beírtad volna akkor is all-in megyek), mert ha valaki jelenti akár mindkettőnk számlája ugorhat....egyszerűen ha egy asztalnál ülünk benne van a pakliban az ilyen szitu....ebből nincs sem probléma sem harag:)
Asztalnál nincs barátság, anonym módon kell kezelni. Ha mégis vannak érzelmeid, akkor inkább ülj ki.
Speciel én nem szeretek magyar ellen játszani, mert nem vagyok képes anonymként érezni, mert nem csupán egy avatar, hanem egy létező valaki, a "szomszédból". De pld. egy "Location: United States" ellen zéró emoció van, leszarom hogy mennyit bukik, vagy én mennyit bukok neki...