Póker Fórum Archívum > Minden más > BPO jegy eladó!!!!

SoSick
2009. nov. 18. 13:53

BPO jegy eladó!!!!

Sziasztok!

Nyertem egy BPO beülőt de sajna úgy adódott h nem tudok rajta részt venni így eladásra szánnám. Amíg nincs vége a szateliteknek addig gondolom senki se tud biztosat mondani, de ha ismertek Vkit aki tuti indul szóljatok!

Minden egyéb (ajánlat) privátba!

V.Peti
Válasz SoSick kommentjére
2009. nov. 18. 13:54

érdeklődnék, mennyi?

Zsipali
Válasz V.Peti kommentjére
2009. nov. 18. 14:40

Engem is érdekelne!

Vogel
Válasz Zsipali kommentjére
2009. nov. 18. 15:13

erdekel!mennyi?

SoSick
Válasz Vogel kommentjére
2009. nov. 18. 15:53

Meglepetésemre sok potenciális ajánlatot kaptam,de lehet feleslegesen...
Ugyanis tegnap írtam a supportnak, h nem tudok részt venni van-e vmi megoldás pl visszafizetik a fee-vel csökkentett árát amire kaptam egy határozott nem-et, de azt elfelejtettem megkérdezni h átruházható-e szóval lehet vaklárma volt remélhetőleg holnap délig kapok választ erre, ezért most egy kis szünetet kérek.

Powerotti
2009. nov. 18. 16:52

Meglepetésemre sok potenciális ajánlatot kaptam,de lehet feleslegesen...
Ugyanis tegnap írtam a supportnak, h nem tudok részt venni van-e vmi megoldás pl visszafizetik a fee-vel csökkentett árát amire kaptam egy határozott nem-et, de azt elfelejtettem megkérdezni h átruházható-e szóval lehet vaklárma volt remélhetőleg holnap délig kapok választ erre, ezért most egy kis szünetet kérek.

Ez mondjuk érdekes, hogy nem adják vissza a jegy árát.
Hívd fel a lyukacsos arcú fogyasztóvédelmis szóvivőt...

SoSick
Válasz Powerotti kommentjére
2009. nov. 18. 16:56

Meglepett a gyorsaságuk:

Kedves XY,
Természetesen továbbadható a jegy. A jegyet úgy kapja meg, hogy mi beregisztráljuk Önt az Ön által kiválasztott napra. Ehhez szükségünk van az induló nevére, születési dátumára, születési helyére és lakcímére. Tehát, ha el kívánja adni a jegyet és talál rá vevőt akkor Őt fogjuk beregisztrálni.
Üdvözlettel:
Zsuzsa
Chocolate Poker

SoSick
2009. nov. 18. 17:55

Úgy néz ki 4 komoly jelentkező van, úgyhogy nem akarom sokat húzni a dolgot holnap 18:00-ig lehet licitálni. Az aktuális állást mindig közölni fogom az érintettekkel.

Ami kimaradt: fizetési mód:
FTP transfer (előnyben részesítem)
MB átutalás
Banki átutalás

prims
2009. nov. 18. 18:21

600k

SoSick
Válasz prims kommentjére
2009. nov. 19. 18:05

Elkelt!

Köszönöm minden érdeklődőnek és az Akadémiának h itt lebonyolíthattam!

Élő ügyfélszolgálat