BPO jegy eladó!!!!
Sziasztok!
Nyertem egy BPO beülőt de sajna úgy adódott h nem tudok rajta részt venni így eladásra szánnám. Amíg nincs vége a szateliteknek addig gondolom senki se tud biztosat mondani, de ha ismertek Vkit aki tuti indul szóljatok!
Minden egyéb (ajánlat) privátba!
érdeklődnék, mennyi?
Engem is érdekelne!
erdekel!mennyi?
Meglepetésemre sok potenciális ajánlatot kaptam,de lehet feleslegesen...
Ugyanis tegnap írtam a supportnak, h nem tudok részt venni van-e vmi megoldás pl visszafizetik a fee-vel csökkentett árát amire kaptam egy határozott nem-et, de azt elfelejtettem megkérdezni h átruházható-e szóval lehet vaklárma volt remélhetőleg holnap délig kapok választ erre, ezért most egy kis szünetet kérek.
Meglepetésemre sok potenciális ajánlatot kaptam,de lehet feleslegesen...
Ugyanis tegnap írtam a supportnak, h nem tudok részt venni van-e vmi megoldás pl visszafizetik a fee-vel csökkentett árát amire kaptam egy határozott nem-et, de azt elfelejtettem megkérdezni h átruházható-e szóval lehet vaklárma volt remélhetőleg holnap délig kapok választ erre, ezért most egy kis szünetet kérek.
Meglepett a gyorsaságuk:
Kedves XY,
Természetesen továbbadható a jegy. A jegyet úgy kapja meg, hogy mi beregisztráljuk Önt az Ön által kiválasztott napra. Ehhez szükségünk van az induló nevére, születési dátumára, születési helyére és lakcímére. Tehát, ha el kívánja adni a jegyet és talál rá vevőt akkor Őt fogjuk beregisztrálni.
Üdvözlettel:
Zsuzsa
Chocolate Poker
Úgy néz ki 4 komoly jelentkező van, úgyhogy nem akarom sokat húzni a dolgot holnap 18:00-ig lehet licitálni. Az aktuális állást mindig közölni fogom az érintettekkel.
Ami kimaradt: fizetési mód:
FTP transfer (előnyben részesítem)
MB átutalás
Banki átutalás
600k
Elkelt!
Köszönöm minden érdeklődőnek és az Akadémiának h itt lebonyolíthattam!