Póker Fórum Archívum > Minden más > Coachot keresek képességfejlesztésre!!!

Krono
Válasz crazy3317 kommentjére
2010. aug. 7. 10:18

kb az első komment, ami valamit segíthet a srácon, a többiek jobban teszik, ha törlik a hülyeségeiket.

:D:D:D

Mert aztán a topic indítása nem volt hülyeség.... :D

qnstard
Válasz KillBill100 kommentjére
2010. aug. 7. 10:36

Kösz az építő jellegű "go, go, ne add fel, meg tudod csinálni" hozzászólásokat, valamint a többit is. Mindenkinek a pókeres életében eljön a pillanat, amikor a folyamatos lemákolásokkal betelik a pohár és ki kell magából adnia a gőzt.

Nem írok rá egy blogot, hogy mennyire siralmas a helyzet, nem kezdek el bed bítekel postolni, hogy tényleg bed bít volt vagy sem, csupán megpróbálom kicsit humorosan felfogni a helyzetet. Ha valakinek nem tetszik ez a fajta humor, elfogadom, mivel nem vagyunk egyformák, kinek-kinek más és más humoros. Ennyi. Ki kellett adni a gőzt, ezt a formáját választottam, ahelyett, hogy felordítottam volna a lakótömböt.

NL2 és NL5 után (befizetés nélkül) elértem végre egy 60+BI-t NL10-re, ezzel elégedett vagyok, lesz ez még több is. Nem mondtam hogy kevés hibával játszok, sőt, inkább sokkal, ezt el is ismerem, de ez a kezdő szint, nem születik senki profinak. Azért vagyunk, hogy folyamatosan tanuljunk, fejlődjünk, így én is folytatom a szakmai cikkek olvasását, videózást, elemzést és újból jönni fognak az eredmények. Csak ez így most egyben egy kicsit sok volt. 1 évbe tellett, mire ennyire kiakadtam, szerintem ez igencsak jónak mondható. Ha valakinek meg nem tetszik... ez van. :)

crazy3317
Válasz dodi89 kommentjére
2010. aug. 7. 11:45

Nem teszem meg.

a tiéd még korrekt volt, nem neked szólt, de a "menj el a fábry show-ba" meg a "szánalmas" kommentekre abszolút semmi szükség. a srác is belátta, hogy felesleges a topic, csak kicsit kiakadt.

Roleks
Válasz dodi89 kommentjére
2010. aug. 7. 11:49

Stop worrying, keep studying!

Dodi nem írt semmi rosszat, ez teljesen rendben van. Főleg mikor elkap egy downswing az a legjobb alkalom, hogy tanulj és felülvizsgáld a játékodat.

Csecse825
Válasz Roleks kommentjére
2010. aug. 7. 14:13

Gnstard,

Bocs a kritikáért tőlem is, de ha a tudásod meg a bankrollod megvan, akkor semmi okod panaszra. Ráadásul cash game-ben kisebb a variancia, gyorsan ki fogsz jönni a gödörből, csak panaszkodás helyett inkább elemezd meg fejleszd a játékod...
Tudom, milyen érzés, én versenyt játszom, és kb 2000 verseny alatt nem bírtam nyerni, ami kb két és fél hónap volt. Most végre nyertem legalább 4K-t,úgyhogy remélem, hogy az upswing elkezdődött...
Kitartás!

Élő ügyfélszolgálat