Evans 2-3
Anderson 3-0
Bunting 1-3
Suljovic 2-3
Chizzi 1-3
Wattimena 3-1
Aspinal 3-2
Smith 3-0
Ma a kockázatosabb játék jön:)
Evans - Mansell: 3-2
Anderson - Razma: 3-0
Bunting - Boulton: 3-1
Suljovic - Edgar: 3-1
Chisnall - Brown: 3-2
Wattimena - Kenny: 3-0
Aspinall - Waites: 3-0
Smith - Lowe: 3-0
Evans 2-3
Anderson 3-0
Bunting 1-3
Suljovic 2-3
Chizzi 1-3
Wattimena 3-1
Aspinal 3-2
Smith 3-0
Ma a kockázatosabb játék jön:)
Viszont innentől 2x norris,2x én tippelek elsőnek. Leadod az alap 3-1 tippjeidet,mi meg variáljuk,h legyen egy kis buli a versenyben. Reméljük te is ilyen korrekt leszel majd. Norris add le a vasárnapi tippeket minél hamarabb.
Ja, persze, ezen múlik. Felőlem tippelhettek előttem, nagy előnyben vissza tudom tippelni ugyanazt, és akkor minden marad ugyanúgy. :) Amúgy nekem mindegy, de akkor korábban, már előző este nyomjátok ide, mert én általában hajnalban/reggel bújok ágyba, mire megkelek, már rendszerint megy 1-2 meccs, és mivel álmomban nem tudok játszani, így megalvás előtt, azaz legkésőbb kora reggel nekem itt lesznek az aznapi nyerőim.
Igen,vissza tudod tenni. Pont ezt mondom a korrektségről! Megtetted minden meccsre a 3-1et az esélyesre! Izgulni kell,j ne 3-0legyen. Óriási szakértelem. Mi meg tegyünk mást,h legyen játék. Engem nem érdekel,ha bukom,de legyen meg a játékélmény. Tudod te,h miről beszélek a tippeléseddel kapcsolatban,ne játszd meg itt a szakértőt. Ráadásul ordas mákkod van,h nem esnek a nagyok.
"Óriási szakértelem"
Ezt írod iróniából, miután eltaláltam mindent is. Szóval akkor direkt tippeljek szarokat, hogy még nagyobb szakértőnek tűnjek vagy mi? Én kérek elnézést, hogy nem tettem. :D Tudtommal soha nem volt rögzítve, hogy ki mikor mire tippelhet, felháborodás sem volt még belőle, most meg itt ajvékolsz az óriás hátrány tudatában. Egyébként is csak két és fél napon vagyunk túl, de előbb megírtam a megoldást: legkésőbb reggel leadom, amiket gondolok, ha addig nem jönnek tőletek, arról én nem tehetek. A másik meg az lenne, csak az a baj így is kihalófélben van a topik és alig vagyunk, hogy mint más játékoknál, mindenki egy teljesen független, versenyben részt nem vevő megbízható inasnak küldi el, aki vezeti az egészet, és így nem látjuk a másik tippjeit sem, csak utólag.
Nem ajvékolok. Nem érdekel,ha bukok. A jó kis versengés simán megér annyit. Ismêt megkérlek,ne játszd a hülyét h nem vágod mit akarok mondani. Nincs baj,egy cseppet sem vagyok se mérges,se ideges. Nehogy azt mond,h te minden meccset 3-1re érzel. Gondolod mi idióták vagyunk? Csak igyekszünk egy kis izgalmat csempészni a játékba, ezért teszünk a tiédtől eltérő tippeket leadni.
Nem hiszem el,h mindet bemákokja 3-1el:D
Viszont innentől 2x norris,2x én tippelek elsőnek. Leadod az alap 3-1 tippjeidet,mi meg variáljuk,h legyen egy kis buli a versenyben. Reméljük te is ilyen korrekt leszel majd. Norris add le a vasárnapi tippeket minél hamarabb.