Amúgy főleg az elmúlt hetek alapján semmi értelme darcra fogadni, mert az összes 3 esélyes, még az is, ami elsőre tutinak tűnik. Taylor is milliókat szopatott meg előző héten, egyik ismerősömnek 600 ezret vitt el, és verte a fejét a falba, mert ha tudta volna, hogy beteg az öreg, akkor nem fogad rá. Az a baj, hogy szinte semmi háttérinfónk nincs, csak vakon tippelünk. Elég ha valaki szarul aludt előző nap, akkor máris nem megy úgy a célzás, és furulyázik.
Amúgy főleg az elmúlt hetek alapján semmi értelme darcra fogadni, mert az összes 3 esélyes, még az is, ami elsőre tutinak tűnik. Taylor is milliókat szopatott meg előző héten, egyik ismerősömnek 600 ezret vitt el, és verte a fejét a falba, mert ha tudta volna, hogy beteg az öreg, akkor nem fogad rá. Az a baj, hogy szinte semmi háttérinfónk nincs, csak vakon tippelünk. Elég ha valaki szarul aludt előző nap, akkor máris nem megy úgy a célzás, és furulyázik.
El se kell intézni, önszántából nem jön. Unja már az alázást, meg a szaros dollár fontosabb neki, minthogy eltöltsön 1-2 kellemes órát a hörgőpartnereivel. Gyalázat, de ez van.
El se kell intézni, önszántából nem jön. Unja már az alázást, meg a szaros dollár fontosabb neki, minthogy eltöltsön 1-2 kellemes órát a hörgőpartnereivel. Gyalázat, de ez van.
Ha Taylor józan lesz akkor a két meccsből 1 et min nyer ma :))
Én a mai estére 2 sörrel és 3 pálinkával hangoltam /ez csak részeredmény/:rolleyes:
+ tettem egy alibi mixet.
Sziasztok tleg nem tudok jönni mert oktatok , de jövőhéten csütörtökön van kispályás meccsem és ugy most is amiatt nem tudok mert kedd-szerdán az volt és nem tudtam oktatni . Szval jövőhéten letudom és jövök hörögni. Ma pedig hajnalba visszanézem az ismétlést !
Akkor nem tipszmikszelünk :D inkább intézd el,h donk ne tolja ide a képét :D
Bővülünk,bővülünk lassacskán papi:)
Nem önszántamból már befejeztem a neten való szörfölgetést , de ezt a hörgést meg a vasárnapi BIG SUNDAY HÖRIT nem tudom kihagyni kivétel ha oktatnom kell