Sajnos Reménytelen :Dhamarabb meggyőzöm arról,hogy a kannásbor mütrágyából készül
Az biztos :))
Hozzáteszem MTT ről beszélek és PS en! Ha valaki nem szerencsés simán benne van 10k db -os széria is azt meg nyilván kevesen bírják még 2$ abi vel is. De majd jönnek a szerencsés okosak is és elmondják a tutit...
De Szerintem Gerwen is tudna nyilatkozni ebben a témában mert úgy emlékszem ő is tudás alapon kezelte ezt pár évig amíg hasmenése volt :))
170-es kiszálló lol. Oktatják a világbajnokot.
Borom is van! nyilván nem kannás :)) 2011 es huge vörös volt de már csak pár palack van sajnos
óriás vicc ritka esemény! Az utolsó pálinkát visszaöntöttem:( Indal a vacsi program
Nem is rossz egy évek óta gyenge játékostól... ;)
Az biztos :))
Hozzáteszem MTT ről beszélek és PS en! Ha valaki nem szerencsés simán benne van 10k db -os széria is azt meg nyilván kevesen bírják még 2$ abi vel is. De majd jönnek a szerencsés okosak is és elmondják a tutit...
De Szerintem Gerwen is tudna nyilatkozni ebben a témában mert úgy emlékszem ő is tudás alapon kezelte ezt pár évig amíg hasmenése volt :))
parancsolj
De jó neked,nekem van itt vagy 3 köbalta sör,meg egy kevés Hubi,vagy 3 deci ,de most nem tintázok :D
Mit csinál Gerwen???