Félted a poziciódat hópihe? Ne félj,nem túrlak ki marad neked is hely itt!
Remélem gyerekek ez a szócsata csak a szokásos oltogatás és nem több! Nem szeretném,ha átmenne a csütörtök esti mókánk trollfesztiválba! Hülyéből egy is elég! Annak itt van a donk:-)
Tegnap nagyon oktattam gyerekek, 6-an rendeztünk egy külön minibajnokságot, mindenki játszott mindenkivel egy két nyert legig tartó partit, és veretlenül abszolváltam a rendezvényt. Külön öröm, hogy mindegyik meccs piában ment, és a vesztesek fizettek, na meg a végén a bajnoknak, azaz nekem, így alig köllött költenem.
Mi vaaaan??? A többiek még részegebbek voltak??
Mi vaaaan??? A többiek még részegebbek voltak??
Ez a csütörtök még a megszokottnál is jobb lesz, Gerwen papa kétszer is porondra lép, ráadásul mindkétszer hátsó pályáról. Anderson ellen játssza az első meccset, brutális párosítás. Az utolsó mérkőzésen viszont legyalulja majd az ügyetlen Wadet.
Gerwen papa most csütörtökön is porondra lépett, de csak dísznek . El is felejtettem gratulálni a Barney elleni fuvolához
Gerwen papa most csütörtökön is porondra lépett, de csak dísznek . El is felejtettem gratulálni a Barney elleni fuvolához
Lesz Rubbennel egymás végbelének polirozása megint vagy mire számítsak csütörtökön? Mostanában eléggé erről szól a hörgés csütörtökön. Persze ha nem vagyok nem csoda h nem olyan fergeteges.
Lesz Rubbennel egymás végbelének polirozása megint vagy mire számítsak csütörtökön? Mostanában eléggé erről szól a hörgés csütörtökön. Persze ha nem vagyok nem csoda h nem olyan fergeteges.