Szakértelem... :cool:
Szakértelem... :cool:
Látom nagyon vágod, szoktad is nézni a meccseket, vagy csak az eredményeket? Ha nézed, akkor miért nem hörögsz velünk?
Nagyon rosszul aludtam papi! Arra riadtam,hogy Barney meg Anderson nyila repül a piros bullba! Bele is izzadtam! Egy fokkal volt jobb,mint arra riadni,hogy térdelek a donk előtt!
Mit gondolsz? Bevegyük rezsót teljes értékű tagnak a donk által megüresedett helyre? Szerintem vegyük! Ugyanakkor javaslom,hogy Rubinak kezdjük újra a próbaidejét,mert tegnap szinte megbocsáthatatlan tettet hajtott végre,hogy a mester(Gerwen) és ellenem szurkolt!!!
Látom nagyon vágod, szoktad is nézni a meccseket, vagy csak az eredményeket? Ha nézed, akkor miért nem hörögsz velünk?
Ha gondolod nálam vagy Gerwen papánál lehet jelentkezni egy ki szakmai továbbképzésre,de.......nem olcsó:-P
Rubbent meg zárd ki légyszi a PA-ról:-)
Mit gondolsz? Bevegyük rezsót teljes értékű tagnak a donk által megüresedett helyre? Szerintem vegyük! Ugyanakkor javaslom,hogy Rubinak kezdjük újra a próbaidejét,mert tegnap szinte megbocsáthatatlan tettet hajtott végre,hogy a mester(Gerwen) és ellenem szurkolt!!!
Ti is szurkoltatok már Peter Griffin ellen,még se háborodtam fel :D
De köszi a lehettősget :)
Nincs mentség!!!!:-P