Nekem is a jó öreg Gerwen a kedvencem! Régóta követem a sportágat, nagyon izgalmas, hangulatos tud lenni, csak azt sajnálom, hogy a Sport1-en már nem az a csóka közvetíti, aki minden 180-nál bődületesen, magából kikelve üvöltötte, hogy SZÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁZNYOLCVAAAAAAAAAAAAN! Hatalmas volt, vele együtt üvöltöttem én is, és ez a szokásom azóta is megmaradt.
Hétvégén csúsztatva adják, gondolom a sok foci miatt.
Egyébként az egyik kocsmában iszogatás közben rendszeresen szoktuk tolni élőben, természetesen nem a gagyi elektronikussal, hanem rendes táblával, f@sza nyilakkal. Persze mindig van tétje, ami általában egy feles, vagy éppen amit a győztes kér. Egyébként ez is szerintem tipikusan az a sport, amit józanul nem lehet normálisan játszani (ebben nagyon hasonlít az élő pókerre), mert akkor nem érzed és össze-vissza dobálsz. Viszont már részegen sem jó, mert akkor már a tábláig sem látok, dobok el, szóval nagyon nehéz megtalálni azt a köztes és sajnos igen rövid félrészeges állapotot, amikor nagyon jól megy. Párszor nekem már sikerült, akkor mindig elsőre dobtam a kiszállókat, haverok ellen nyertem vagy 8 partit, ami azt jelentette, hogy onnantól kezdve már nem kellett piára költenem. Egyikőjük el is nevezett Gerwennek, és azóta is így szólít. :)) Amikor viszont nem megy, akkor lényegében bárki szarrá ver.
Holnap mikor lesz ? Csak azért mert a port.hu-n írja de újságba meg nem.
Sport1 13.00 - 17.15
Sport2 23.00 - 02.00
Mind a két közvetítés élő.
Én is elég régóta nézem, a kedvencem még "gyerekkén" a Hawaii inges forma volt :D asszem most ő az egyik angol kommentátor, tudja valaki a nevét? :/
Thx, na indulj el lassan kifele mert én már mindjárt ott vok :)
Én is elég régóta nézem, a kedvencem még "gyerekkén" a Hawaii inges forma volt :D asszem most ő az egyik angol kommentátor, tudja valaki a nevét? :/
Hát mióta kicserélték februárban a törzshelyünkön a csocso-t db darts táblára elindultunk 2 haverommal a lejtőn! :D Már saját csapatunk is van és neveztünk a Budapest 2. darts bajnokságba is. Blogomban írtam róla, eléggé ráfüggtünk. PDC-t meg nagy fun lesz az biztos! Én Thorton-on röhögök mindig! minden dobást kommentál valami mimikával, hatalmas forma. De Taylor és Lewis játéka is tettszik.
Wayne "hawaii 501" Mardle nekem is a kedvencem volt.