wright-nak ma is zsilett a sérója, de andersont ez nem zavarja eddig :(
wright-nak ma is zsilett a sérója, de andersont ez nem zavarja eddig :(
Könnyű meccsek voltak ma.Holnap talán kicsit szorosabb is lesz.
Ha azt a 4 órát, amit Wright gyökér hajával szöszmötölnek minden egyes meccs előtt, plusz gyakorlásra fordítaná, talán már világbajnok lehetne... Nagyon nem csípem az ilyen pózereket. Ellenben remélem a kopasz zöld bestia idén is behúzza, lehetőleg az öreg Taylor ellen, igazi csemege lenne egy ilyen döntő!
Ha azt a 4 órát, amit Wright gyökér hajával szöszmötölnek minden egyes meccs előtt, plusz gyakorlásra fordítaná, talán már világbajnok lehetne... Nagyon nem csípem az ilyen pózereket. Ellenben remélem a kopasz zöld bestia idén is behúzza, lehetőleg az öreg Taylor ellen, igazi csemege lenne egy ilyen döntő!
Nálam majdnem egyértelmű, hogy Taylor - Anderson döntő lesz. Ma úgy érzem, hogy Bunting 5-4re, Taylor 5-1re fog nyerni. Gerwen - Anderson meccsből egy hirtelen halált is ki tudnék nézni, szerintem az lesz a VB meccse.
ááá... MVG-t idén se lehet megállítani!
Vettem egy táblát a vb hatására és kibszottul elkeserítő a teljesítményem. Borzasztóan haragszom ezekre az emberekre, hogy mérhetetlen egyszerűséggel dobálnak! Fujj de haragszom ááááá! :))
Vettem egy táblát a vb hatására és kibszottul elkeserítő a teljesítményem. Borzasztóan haragszom ezekre az emberekre, hogy mérhetetlen egyszerűséggel dobálnak! Fujj de haragszom ááááá! :))
én kocsmasportokban elég jó voltam, de a csocsó- biliárd játékom a mai napig erősebb mint a dartsom volt életem legjobbjaként..
Ettől függetlenül én is kedvet kaptam hozzá.:)