naggeri
Válasz Koszka9999 kommentjére
2015. jan. 1. 22:36

wright-nak ma is zsilett a sérója, de andersont ez nem zavarja eddig :(

van Gerwen
Válasz naggeri kommentjére
2015. jan. 1. 23:24

wright-nak ma is zsilett a sérója, de andersont ez nem zavarja eddig :(

Kb. a sérója volt az egyetlen pozitívuma ma este.

szroli
2015. jan. 1. 23:31

Könnyű meccsek voltak ma.Holnap talán kicsit szorosabb is lesz.

shiningKKingdom
Válasz naggeri kommentjére
2015. jan. 2. 0:01

Ha azt a 4 órát, amit Wright gyökér hajával szöszmötölnek minden egyes meccs előtt, plusz gyakorlásra fordítaná, talán már világbajnok lehetne... Nagyon nem csípem az ilyen pózereket. Ellenben remélem a kopasz zöld bestia idén is behúzza, lehetőleg az öreg Taylor ellen, igazi csemege lenne egy ilyen döntő!

BrenDoN
Válasz shiningKKingdom kommentjére
2015. jan. 2. 7:32

Ha azt a 4 órát, amit Wright gyökér hajával szöszmötölnek minden egyes meccs előtt, plusz gyakorlásra fordítaná, talán már világbajnok lehetne... Nagyon nem csípem az ilyen pózereket. Ellenben remélem a kopasz zöld bestia idén is behúzza, lehetőleg az öreg Taylor ellen, igazi csemege lenne egy ilyen döntő!

Ha Wrightnak nem lenne ilyen sérója, senki se tudná, hogy kicsoda. Nem rossz játékos meg szimpatikus is nekem, de annyira egysíkúan játszik, hogy azzal nem tudna kitűnni. Ott van pl Anderson is, évről-évre ott van az élmezőnyben egy elég masszív játékkal, de valahogy sosincs spotlight-ban, habár én őt is nagyon bírom :)

Amúgy Gerwent szerintem senki se fogja megállítani most már, viszont Bunting Grffint várom a döntőbe a másik ágról. Taylor-papa mindig jó és mindig össze tudja kapni magát, de valahogy nem érzem benne most az erőt.

lumpi
2015. jan. 2. 13:28

Nálam majdnem egyértelmű, hogy Taylor - Anderson döntő lesz. Ma úgy érzem, hogy Bunting 5-4re, Taylor 5-1re fog nyerni. Gerwen - Anderson meccsből egy hirtelen halált is ki tudnék nézni, szerintem az lesz a VB meccse.

Koszka9999
Válasz lumpi kommentjére
2015. jan. 2. 13:40

ááá... MVG-t idén se lehet megállítani!

jak1
2015. jan. 2. 13:52

Vettem egy táblát a vb hatására és kibszottul elkeserítő a teljesítményem. Borzasztóan haragszom ezekre az emberekre, hogy mérhetetlen egyszerűséggel dobálnak! Fujj de haragszom ááááá! :))

shiningKKingdom
Válasz jak1 kommentjére
2015. jan. 2. 15:06

Vettem egy táblát a vb hatására és kibszottul elkeserítő a teljesítményem. Borzasztóan haragszom ezekre az emberekre, hogy mérhetetlen egyszerűséggel dobálnak! Fujj de haragszom ááááá! :))

Ismerős érzés, én inkább feladtam, az is ünnepnap volt, ha a szektort eltaláltam! :) Inkább csak nézem.

naggeri
2015. jan. 2. 16:49

én kocsmasportokban elég jó voltam, de a csocsó- biliárd játékom a mai napig erősebb mint a dartsom volt életem legjobbjaként..
Ettől függetlenül én is kedvet kaptam hozzá.:)

Élő ügyfélszolgálat