Kezdőőődikk!!! 11körül visszajövk learatni a babérokat !! 5/5 esetén VanGerwen fogja simogatni a heréimet és csiga kényezteti!!! Mekkora buli lenne!!!!
5,5ért Wrightika ingyen van!!!
eredeti Phil Taylor nyilakat mint amikkel én oktatok itt a Lillába Debrecenben!
Nem szombaton általában a Mickeyben picsázgatok , nagyon ritkán járok de a jövőhét szerdát tervezem!
Hihetetlen h egyébként 1 ilyen mai viszonylag gyengébb tippsor után is én leszek a nap erkölcsi győztese! Gondolom aki látta h Wrighti hogy küzdött és oktatta a valaha volt legnagyobbat annak nem kell magyaráznom! Gerwennel meg feltöröltette a padlót Jackpot , de visszamákolta magát.
2kérdés : Ki a legeredményesebb dartsjátékos ? Phil Taylor
Ki az a játékos akit a Phil Taylor soha nem vert meg a Premier League TÖRTÉNELMÉBEN? Peter Wright
Köszi sziasztok jóéjt a konzekvenciát vonja le mindenki.
Ui: Az est fénypontja Wrighti segge volt a feszülősbe, imádtuk a spanokkal.
Mégis milyen erkölcsi győzelemről beszélsz donkey? Az öreg Taylor,mint senki más nem vette komolyan a gilisztát,így belealudt a meccsbe! Gerwen mindenkinek kénytelen előnyt adni,mert csúnyán elverné a népet,most elszámolta magát! Ennyi! A belga meg Chizzi mit játszott? Te jó Isten!
A kényztetésről meg annyit,hogy ha Gerwen tanár úrral a kezünkbe kapunk,akkor a farkad nélkük mész haza:-)
Ui:ha nem vigyázol magadra kihívlak egy darts challengre!
Mea culpa lumpi! A belga hatalmasat játszott tegnap(is)! Itt a helye!
Wrightot meg nézzétek meg jól,mert az idên látjuk utoljára a PL-ben!
Csak félszemmel tudtam követni a meccset, mert a szokásos csütörtök esti oktatásomon és berúgásomon voltam. (Itt megragadnám az alkalmat, és elnézést kérnék krisztipolisztól, hogy nem az anonim alekoszokkal ittam, de ígérem, legközelebb veled is lehúzok 1-2 stampedlit). Nem lepne meg, ha a donk is részeg lett volna, bár ő józanul is hülye. 5 meccsből kínkeservesen eltalál 1-et, és döngeti a mellét meg erkölcsi győzelmekről zagyvál, beszarás. :D Gerwen meg Taylor papa sajnos elég rossz napot fogtak ki, és ez a donkok ellen csak egy X-re volt elég. Mivel tippmixen játszottam meg őket, így buktam sajnos. Andersonra meg Barneyra nem is értettem az oddsokat, ajándék volt. Na majd legközelebb!
Na figyelj donk és tiszteletem tanár úr!:-)
Chizzi-Anderson 1 7-5
Lewis-Bunting 1. 7-3
Barney-Huyb. x kíváncsi vagyok a belga hozza-e múlt heti formáját
Wade-Taylor 2. 2-7
Wright- MGV jujujj mi is legyen?? Mondjuk az 1-7 nekem tetszik!!! Csúnya lesz,inkább ne is nézd!!:-)
Chizzy-Anderson 2 (Nagy meccs lesz kezdem Chizzyt is tisztelni egyre jobban)
Lewis-Bunting2 ( Csak a szivem nem az eszem mondatja)
Barney-Huybrechts1( ez elég 3esélyes)
Wade-Phil 2( sima meccs lesz )
Wrigth-Van Gerwen 1( hoohohoh a vajkezű a bohóc ellen ezt a meccset vártam már a kezdetek ota ahol Wrightika oktatni fog , presztízs ez nekik és nekem is itt a fórúmon)
Csütörtök este majd jöhettek szopkodni Csigusz