van Gerwen
Válasz Díszlekvár kommentjére
2018. júl. 26. 21:45

Ott a 9 nyilas inas!

kamon
Válasz Koszka9999 kommentjére
2018. nov. 15. 10:54

Van den Bergh dobott egy 9 nyilast Bunting ellen a Grand Slam of Darts-on.

jordic
2018. nov. 15. 23:05

Hová?

WINAMAXDONK
2018. nov. 19. 1:12
kamon
2018. nov. 19. 10:02

Ja, hát nem volt unalmas a verseny, történtek érdekességek. A döntő is elég "érdekesre" sikerült, Price nem éppen a legsportszerűbb játékos. Ettől függetlenül grat neki. A győztes tehát már megvan, az viszont még mindig nem derült ki, hogy ki fingott.

ltacsi
2018. nov. 19. 13:45

Price egy minősíthetetlen tuskó. Ugyanezt eljátszotta Whitlock ellen, utána Suljovic ellen (mondjuk az pont nem izgatott egyiket sem szeretem). 7-7-nél egyébként Gary odaszólt valamit, akkor látszott Price fején, hogy most már csak arra megy, hogy szétidegelje. Amit utána levágott az hányinger volt. Már a 80as dobásoknál is Gary pofájába üvöltött, nem csodálom, hogy egyszer odébb lökte Price-t.
Ma Barneveld bejelentette a visszavonulását, még egy évig tolja, és remélhetőleg a darts jövője nem az ilyen Price, Suljovic félék.

jordic
2018. nov. 19. 14:50

Be kell tiltani a kínai kaját,ennyi.

van Gerwen
Válasz ltacsi kommentjére
2018. nov. 19. 18:40

Price egy minősíthetetlen tuskó. Ugyanezt eljátszotta Whitlock ellen, utána Suljovic ellen (mondjuk az pont nem izgatott egyiket sem szeretem). 7-7-nél egyébként Gary odaszólt valamit, akkor látszott Price fején, hogy most már csak arra megy, hogy szétidegelje. Amit utána levágott az hányinger volt. Már a 80as dobásoknál is Gary pofájába üvöltött, nem csodálom, hogy egyszer odébb lökte Price-t.
Ma Barneveld bejelentette a visszavonulását, még egy évig tolja, és remélhetőleg a darts jövője nem az ilyen Price, Suljovic félék.

Írod mindezt Lewis-szurkolóként, akit szintén nem kell félteni és számtalan balhéja volt már, legutóbb megverte volna a gyereket, ha nem fogják vissza. :D Egyébként én Gerwyn 'Kámáááán' Price-nak szurkoltam, most mindenki utálja, de nekem szimpatikus továbbra is. Valaki írta, hogy Taylor után Anderson a második legrosszabb vesztes, és tényleg így van, ha nem az ő szájízének megfelelően alakulnak a dolgok, megsértődik és beleköt mindenbe, mindenkibe. Oké, hogy most túltolta Gerwyn, de ha normálisan áll hozzá Gary, és nem foglalkozik vele, akkor simán nyert volna, pláne 11-8 után, de hagyta magát felidegesíteni, így meg is érdemli a vereséget. Ez az év amúgy elég érdekesen alakul, Gerwen nem nagyon nyert értelmes versenyt, nem ehhez szoktam, és szerintem a vébén sem fog odaérni, én azon se lepődnék meg, ha valaki már a 8 között kiejtené. Nincs már meg benne az a folyamatos stabilitás, hogy egy tornán végigverjen mindenkit, és a legyőzhetetlenség mítosza is elillant, ráadásul a vébén mindig nagyobb rajta a nyomás, de remélem rám cáfol.

kamon
2018. nov. 20. 11:31

Mondjuk az jogos, hogy Garynek nem szabadott volna felidegesítenie magát. Amikor Price odaugrott elé ünnepelni, nem ellökni kellett volna, hanem eldobni a három nyilat a homlokába. :)

csiga19794
2018. dec. 10. 2:28

Már csak 3 nap és indul a buli:)

Élő ügyfélszolgálat