No de ki lesz az író?:)
Gary meg hátfájdalmak miatt visszalépett a teljes Premier Ligától, hát ennek én sem örülök, Gerwennek nem maradt normális ellenfele. Remélem, a pontyot teszik be helyette, nem mondjuk Whitlockot, bár utóbbit fogják valószínűleg.
Gary meg hátfájdalmak miatt visszalépett a teljes Premier Ligától, hát ennek én sem örülök, Gerwennek nem maradt normális ellenfele. Remélem, a pontyot teszik be helyette, nem mondjuk Whitlockot, bár utóbbit fogják valószínűleg.
Na ez gyorsan eldőlt, hogy sem Whitlock, sem Lewis nem lesz. Ők a beugrók:
https://i.imgur.com/znR9ZsL.jpg
Ez tetszik amúgy, érdekes lesz így. Biztos odateszik magukat erre az egy meccsre, amit aznap játszanak.
Sajnos valószínűleg Gerwenre is ez vár pár éven belül. Ezzel vajon vége Gary karrierjének vagy kérdés, hogy a fájdalommentesség mennyire lesz tartható hosszútávon? Én mindkettőnek örülnék, de Lewis-nak jobban :)
Nem tippel egyetlen csatlós sem? Bár én is csak akkor akartam, ha a félnótás maran is megszáll a bődületes vaktippjeivel, de azért megkezdem, aztán majd lesz valami. 10 dollárig ló vagyok, a játék végeztével a PS-en utaljátok a nyereményem, ha valami csoda történik, és mégsem én lennék a megfutó, akkor én is csak ott tudom.
Wade-Barney 5-7
Price-Gurney 5-7
Dobey-Suljovic 4-7
Gerwen-Smith 7-4
Wright-Cross 6-6
Lehet csak ketten maradunk.
Wade-Barney 6-6
Price-Gurney 7-5
Dobey-Suljovic 7-5
Gerwen-Smith 7-2
Wright-Cross 4-7
Wade-Barney 5-7
Price-Gurney 4-7
Dobey-Suljovic 6-6
Gerwen-Smith 7-4
Wright-Cross 6-6
10$ Itt is ok, fizetés ps vagy party
Szépen beijedt mindenki hogy a bajnok is jelentkezett a tippjátékra :)
Bajnokhoz méltóan is kezdett!!!
Szénbúza inas!