Parti pókerem nincs, az a legnagyobb maran oldal, ami létezik, PS-en meg a Team Hero alelnöke, a veterán Maszterzotya nem engedi meg a pénzküldést.
Esetleg megfogyaszthatod a konténerben, vagy leszel olyan gáláns, hogy megruházod makinasra a tőkupont a dradankban? Neki 10 perc se lenne a 10 dollár.
Akkor Team Hero Gerwen ? Grat Szegény Csiga foggaI-körömmöI nyeIvveI küzdött a csapattagságért és mégis ment a Iecsóba
Esetleg megfogyaszthatod a konténerben, vagy leszel olyan gáláns, hogy megruházod makinasra a tőkupont a dradankban? Neki 10 perc se lenne a 10 dollár.
PS-en meg a Team Hero alelnöke, a veterán Maszterzotya nem engedi meg a pénzküldést.
Akkor Team Hero Gerwen ? Grat Szegény Csiga foggaI-körömmöI nyeIvveI küzdött a csapattagságért és mégis ment a Iecsóba
Mi a f@sz van csak nem beálltál inasnak??? Ezt nem hiszem el.
A Skyboy MasterzoIee csörte Iegendás voIt az tény
Lapos inas szerintem nem olvasta meg másik topikban a félnótás kérdését, ezért megmásolom ide, mert engem is felettébb érdekel a válasz.
Mint ahogy Iaposnak voIt érteIme pofázni , Iapos erősitsd meg a sztorit amit meséItéI h oráIisan kényeztettéI egy meIeg egyetemistát csak ugy a próba kedvéért? Kiváncsi vagyok h csak hüIyitettéI vagy tIeg igaz
Amúgy annyira megijedt Lapos, hogy növelni akartuk 5 pontyra a torpedós tippet, hogy rögtön telibe talált 3-szor is, régóta nincs értelme már miatta a játéknak, a most következő tippek meg végleg a formalitás kategóriába tartoznak.
Szujovics-Görni 6-8
Krossz-Gerwen 6-8
Szmisz-Prájsz 6-8
Wrájt-Wéd 6-8