van Gerwen
Válasz Piroslapos kommentjére
2019. ápr. 12. 14:45

Parti pókerem nincs, az a legnagyobb maran oldal, ami létezik, PS-en meg a Team Hero alelnöke, a veterán Maszterzotya nem engedi meg a pénzküldést.

van Gerwen
Válasz van Gerwen kommentjére
2019. ápr. 12. 14:48

Esetleg megfogyaszthatod a konténerben, vagy leszel olyan gáláns, hogy megruházod makinasra a tőkupont a dradankban? Neki 10 perc se lenne a 10 dollár.

WINAMAXDONK
Válasz Koszka9999 kommentjére
2019. ápr. 12. 15:01

Akkor Team Hero Gerwen ? Grat Szegény Csiga foggaI-körömmöI nyeIvveI küzdött a csapattagságért és mégis ment a Iecsóba

Piroslapos
2019. ápr. 12. 15:50

Esetleg megfogyaszthatod a konténerben, vagy leszel olyan gáláns, hogy megruházod makinasra a tőkupont a dradankban? Neki 10 perc se lenne a 10 dollár.

Nyereményt át nem ruházok senkire, elengedni sem szabad mert akkor legközelebb nem nyerek, a konténerbe meg nem járok sőt semelyik kocsmába. Marad a kp vagy az utalás
:)):)):))
Nem tudom mennyi forduló van még de szerintem ha nagyon donkul tippelek még simán behozható az előny, csak némi szakértelem kell hozzá :)):)):))

Piroslapos
2019. ápr. 12. 15:52

PS-en meg a Team Hero alelnöke, a veterán Maszterzotya nem engedi meg a pénzküldést.

Mi a f@sz van csak nem beálltál inasnak??? Ezt nem hiszem el.

Piroslapos
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2019. ápr. 12. 15:53

Akkor Team Hero Gerwen ? Grat Szegény Csiga foggaI-körömmöI nyeIvveI küzdött a csapattagságért és mégis ment a Iecsóba

Nyugodtan utalhat csiga is pénzt úgy is el bukta volna :)):)):))

van Gerwen
Válasz Piroslapos kommentjére
2019. ápr. 12. 17:02

Mi a f@sz van csak nem beálltál inasnak??? Ezt nem hiszem el.

Jaja, MasterZoleee a főnököm, ami duplán jó, mert nemcsak pókerben világklasszis, hanem teniszben is. Vérre menő csörtéket szoktunk vívni, persze néha odarakoncátlankodik Skyboy is, de annak rendszerint kenyértörés és balhé a vége, amit a 2 doboz kőbányaiért hivatalos labdaszedőnek és vízhordónak befogott félnótás pinamaxdank próbál csitítani.

WINAMAXDONK
Válasz Koszka9999 kommentjére
2019. ápr. 12. 17:06

A Skyboy MasterzoIee csörte Iegendás voIt az tény

van Gerwen
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2019. ápr. 17. 7:19

Lapos inas szerintem nem olvasta meg másik topikban a félnótás kérdését, ezért megmásolom ide, mert engem is felettébb érdekel a válasz.

Mint ahogy Iaposnak voIt érteIme pofázni , Iapos erősitsd meg a sztorit amit meséItéI h oráIisan kényeztettéI egy meIeg egyetemistát csak ugy a próba kedvéért? Kiváncsi vagyok h csak hüIyitettéI vagy tIeg igaz

van Gerwen
2019. ápr. 17. 7:25

Amúgy annyira megijedt Lapos, hogy növelni akartuk 5 pontyra a torpedós tippet, hogy rögtön telibe talált 3-szor is, régóta nincs értelme már miatta a játéknak, a most következő tippek meg végleg a formalitás kategóriába tartoznak.

Szujovics-Görni 6-8
Krossz-Gerwen 6-8
Szmisz-Prájsz 6-8
Wrájt-Wéd 6-8

Élő ügyfélszolgálat