szroli
Válasz Koszka9999 kommentjére
2019. dec. 18. 19:35

Mit szoltok a kisasszony győzelméhez?

szroli
2019. dec. 18. 21:04

Na nem volt semmi,ahogy ez a Kurz gyerek játszott.
Nagyon kevésen mulott a 9 nyilasa is.

Lefty Gekko
2019. dec. 21. 23:17

Omg....

csiga19794
2019. dec. 22. 8:16

Egy picit sem bánom,hogy nem kell Suljovicot néznem a következő 2 hétben:)

szroli
2019. dec. 22. 11:27

Kisasszony szépen meg viccelte.

kamon
2020. jan. 2. 12:56

Wright megérdemelte. Gerwen nem volt csúcsformában, benne volt a pakliban, hogy elbukja a döntőt.

szroli
2020. jan. 2. 17:11

Igy van Wright megérdemelte.
Az egész Vb.alatt jol játszott.

van Gerwen
Válasz szroli kommentjére
2020. jan. 3. 1:07

Tényleg kijárt már neki, ahhoz képest még durvább, hogy az első fordulóban a filippínó inas ellen végig pengeélen táncolt, még meccsnyilat is ki kellett izzadnia. Gerwen meg önmagához képest az egész vb-n gyenge volt, valahogy így is elevickélt a döntőig, mert az ellenfelei sem voltak acélosak, illetve ők sem dobtak jól. A finálé előtt azért így is majdnem biztos voltam benne, hogy Gerwen szintet lép és szokás szerint kijön, hogy ki az erősebb fejben (is), de ugyanúgy rengeteget hibázott, Wright meg most nem tette meg azt a szívességet, amit eddig kb. a 20 döntőjük során, hogy a végén szétesik és összeszarja magát, így valóban teljesen megérdemelten nyerte meg. Még MvG sem volt olyan szomorú, ahogy én sem, óriás barátok amúgy is. Kíváncsi vagyok, hogy mekkora gátat szakít ez fel benne, gyakorlatilag értelmes tornát szinte alig nyert, erre pont a legfontosabb és legrangosabb címet húzta be, szerintem innen nagyon hasítani fog, bár Crossra is azt gondoltuk, aztán a vb győzelme óta nem sok vizet zavart.
Egyébként érdekes volt az egész, az eleje nagyon jól kezdődött, rengeteg izgalmas meccs, csillaghullások, a kis csaj nem várt menetelése, aztán valahogy a végére ellaposodott, és összességében a színvonal sem verdeste az egeket, 9 nyilas most sem született, de soha rosszabbat.

WINAMAXDONK
2020. jan. 3. 2:28

7 éve pofázom Wrightit

Jelle Klaasen
2020. jan. 3. 23:57

Gratula Wrightnak, megérdemelte a döntőben nyújtott teljesítményéért. De Price ellen undorítóan viselkedett ezt ki kell mondani.

Élő ügyfélszolgálat