Gerwenre ma 2,7es odds van,hogy ő dob több 180at. Cullent meg 1,7re adják. A meccs kimenetele meg 1,09 vs 6,25. Nem hiszem el,hogy hosszútávon ez ne lenne plusszos meló. Meg is tömtem szépen. Nagyon megverlek benneteket,ha elmegy:D
De hallottad amikor FüIöp üvöItve meséIte a 120-as kiszáIIó történetét? Shanghai Shanghai üvöItötte
Ez hasonló, mint a fociban, lehet te dobsz több bingót vagy birtoklod többet a labdát, nem az számít, nem arra játsszák. 180-ra fogadni mindig lutri, mert 1 milliméteren múlhat rengetegszer, hogy csak 140 lesz meg Gerwenre azért jellemző, hogy 1-2 tripla után 19-re vált, Cullenre ritkábban, de 2,70-ért van benne érték, bár ha te teszed, akkor majd az lesz, hogy Joe szarrá dobja a 180-at, Gerwen meg 140-ekkel meg 177-ekkel könnyedén megnyeri a meccset. :D
Én is megraktam de már csak 2,2 volt asszem. Az X viszont 7*!
TényIeg senki nem haIIotta ahogy FüIöp üvöItötte hogy Shanghai Shanghai? Óriási voIt
Mi meccs volt!...
Gurney nyer: 4-2
Bounting nyer: 4-2
Anderson nyer: 4-1
Van Duij nyer: 4-3
King nyer: 4-3
Van den B nyer: 4-3
Hatalmas meccs volt, 1-3-nál nem hittem volna, hogy Gerwen visszajön, csak abban lehetett bízni, hogy a végét szokás szerint eldankolja a Rocksztár és megtette, de még így is volt 2 meccsnyila. Sajnálom egy kicsit az inast, mert ha fejben nem lenne ennyire gyenge, sokkal többre vihetné, innentől meg szerintem senki nem lesz, aki Gerwent megállítsa. A 180-ra fogadás egy cseppet félre ment. :)) Cullen brutál volt.
Valakinek ez, valakinek az nem jó, szóval akkor maradjunk a jó öreg hagyományoknál, tehát teli 3, sima 1 ponty. Lássuk az állást:
1. Gerwen 49 pont
2. Norris 42 pont
3. Csiga 41 pont
4. Félnótás Shanghai 0 pont (mindenkinek tartozik 25 dollárral)
Nézd vissza a Shanghait óriási voIt FüIöp
A mai felhozatal brutális, töves belgán kívül egyikre sem mernék nyugodt szívvel fogadni.
van der Voort-Gurney 3-4
Bunting-Searle 2-4
Petersen-Anderson 2-4
van Duijvenbode-Durrant 2-4
Price-King 4-2
Chisnall-van den Bergh 1-4