csiga19794
Válasz Koszka9999 kommentjére
2021. jan. 3. 7:02

Mindketten rosszul tudjátok! Döntetlennél ti fizettek nekem.
Állás: első: Norris és Gerwen
MÁSODIK: Csiga:)

csiga19794
2021. jan. 3. 7:04

Észrevettétek,hogy betolta a hozzá nem értését a donk ide és már vissza se mert szagolni? Ha véletlen bemákolja tutira itt verte volna a nyálát egész este utána! Most hetekig megint el fog bújni gondolom...

van Gerwen
Válasz van Gerwen kommentjére
2021. jan. 3. 9:14

Na, döntetlen nem lesz, mert én meg azt mondom, Price nyer 7-4-re. Óriási, teljesen kiszámíthatatlan kétesélyes meccs, győzzön a jobbik, azaz én! :D

Norris80
2021. jan. 3. 10:19

Tényleg megmondhatatlan mint tegnap a Chizzy-Anderson.
Azt hittem át tudja lépni a saját árnyékát mert Gerwen ellen világbajnok formában dobott; de nem.
Tegnap nagyon hullámzott.

Norris80
2021. jan. 3. 10:27

Mindenesetre - a végeredménytől függetlenül -, ***** jó és izgalmas volt ez a tippjáték!
Kár, hogy Csiga a várakozásokhoz képest alul teljesített, az igazán vagány akkor lett volna ha ő is bele tud szólni itt az utolsó fordulóban.

BódogTomi
Válasz csiga19794 kommentjére
2021. jan. 3. 11:15

Észrevettétek,hogy betolta a hozzá nem értését a donk ide és már vissza se mert szagolni? Ha véletlen bemákolja tutira itt verte volna a nyálát egész este utána! Most hetekig megint el fog bújni gondolom...

Elképesztő ez az állandó marás civakodás . Visszatértem mert azt éreztem hiányzom de bevallom elfáradtam, elfáradtam az állandó harcba.Most is ahelyett hogy örülnél annak hogy dobogós lettél engem marsz

BódogTomi
2021. jan. 3. 11:19

Csiga nagyon szépen fénylik a bronz összességében nagyot mentél.

csiga19794
Válasz Norris80 kommentjére
2021. jan. 3. 12:01

Mindenesetre - a végeredménytől függetlenül -, ***** jó és izgalmas volt ez a tippjáték!
Kár, hogy Csiga a várakozásokhoz képest alul teljesített, az igazán vagány akkor lett volna ha ő is bele tud szólni itt az utolsó fordulóban.

Tegnapig versenyben voltam:) Jól van ez így. Én nagyon élveztem az egész játékot. Jobb lett volna,ha nem Gerwen a 3. játékos,de ez van,ezt kell szeretni:D
Légyszíves húzd be,mert a szívem szakadna meg,ha Gerwen az én pénzemből tivornyázna. Bár hozzá kell tennem,hogy jó volt vele a játék,nem a szaros,unalmas "berúgtam" sztorikat kellett hallgatni tőle. Megpróbált helyette elemezgetni. Azt meg hagyjuk,hogy mennyit ért ahhoz. Tőle szép teljesítmény az is,hogy tudja 3 nyilat dobnak a játékosok:P

csiga19794
Válasz BódogTomi kommentjére
2021. jan. 3. 12:02

Elképesztő ez az állandó marás civakodás . Visszatértem mert azt éreztem hiányzom de bevallom elfáradtam, elfáradtam az állandó harcba.Most is ahelyett hogy örülnél annak hogy dobogós lettél engem marsz

Sírni is fogsz?:)

csiga19794
2021. jan. 3. 12:04

Összességében Price iszonyú stabil volt végig a vb alatt. Szinte nem volt leg,amit elbénázott. 1-2 kör hullámvölgye volt max. Nagyon rühellem a kis gnómot,de megérdemelten van a döntőben.
Hajrá Gary!!!!
A mai tippem 7-5 Garynek.
ki....01re kell küldeni Gerwen,ha te nyersz?

Élő ügyfélszolgálat