Mindketten rosszul tudjátok! Döntetlennél ti fizettek nekem.
Állás: első: Norris és Gerwen
MÁSODIK: Csiga:)
Észrevettétek,hogy betolta a hozzá nem értését a donk ide és már vissza se mert szagolni? Ha véletlen bemákolja tutira itt verte volna a nyálát egész este utána! Most hetekig megint el fog bújni gondolom...
Na, döntetlen nem lesz, mert én meg azt mondom, Price nyer 7-4-re. Óriási, teljesen kiszámíthatatlan kétesélyes meccs, győzzön a jobbik, azaz én! :D
Tényleg megmondhatatlan mint tegnap a Chizzy-Anderson.
Azt hittem át tudja lépni a saját árnyékát mert Gerwen ellen világbajnok formában dobott; de nem.
Tegnap nagyon hullámzott.
Mindenesetre - a végeredménytől függetlenül -, ***** jó és izgalmas volt ez a tippjáték!
Kár, hogy Csiga a várakozásokhoz képest alul teljesített, az igazán vagány akkor lett volna ha ő is bele tud szólni itt az utolsó fordulóban.
Észrevettétek,hogy betolta a hozzá nem értését a donk ide és már vissza se mert szagolni? Ha véletlen bemákolja tutira itt verte volna a nyálát egész este utána! Most hetekig megint el fog bújni gondolom...
Csiga nagyon szépen fénylik a bronz összességében nagyot mentél.
Mindenesetre - a végeredménytől függetlenül -, ***** jó és izgalmas volt ez a tippjáték!
Kár, hogy Csiga a várakozásokhoz képest alul teljesített, az igazán vagány akkor lett volna ha ő is bele tud szólni itt az utolsó fordulóban.
Elképesztő ez az állandó marás civakodás . Visszatértem mert azt éreztem hiányzom de bevallom elfáradtam, elfáradtam az állandó harcba.Most is ahelyett hogy örülnél annak hogy dobogós lettél engem marsz
Összességében Price iszonyú stabil volt végig a vb alatt. Szinte nem volt leg,amit elbénázott. 1-2 kör hullámvölgye volt max. Nagyon rühellem a kis gnómot,de megérdemelten van a döntőben.
Hajrá Gary!!!!
A mai tippem 7-5 Garynek.
ki....01re kell küldeni Gerwen,ha te nyersz?