hat ha magadtol nem sikerult leszokni, akkor szerintem is csak a nagy osszegu fogadas mukodhet (6 szamjegy min.), az orvosi kezeles meg tapasz stb semmi sem er.
Nekem annak ellenére hogy nem cigizek volt hogy egy nap alatt elszívtam féldobozzal, de máskor nem gyújtottam rá mert nem akartam még ha meg is kináltak akkor sem, ez csak akarat kérdése
Nos... Te talán tényleg függetleníteni tudod magad. (írtam is, hogy szerencsés vagy:-))
De ha végig gondolod, azért általában nem így működnek a dolgok.
Attól, hogy harcba szállsz egy vággyal, félelemmel nem leszel független tőle. Elnyomhatod őket, de mivel harcolnod kell velük nem mondhatod, hogy függetlenítetted magad.
Nézzünk egy másik példát, mert a dohányzás és a drog mindig szélsőséges érzelmeket vált ki.
Keressél tériszonnyal "megáldott" embereket és vedd rá őket, hogy egy óriásikerék tetejéről gyönyörködjenek veled a kilátásban. Biztosan találnál eszközöket, hogy néhány ilyen ember legyőzze a félelmét és felmenjen veled. Azt azonban kötve hiszem, hogy egy percre is el tudnák felejteni a félelemüket.
Független szerintem akkor leszel ezektől a dolgoktól, ha már nem kell küzdened velük. Akkor meg már nincs is miről beszélni
A függőség nem feltétlenül függ csak a mennyiségtől, nem? A hozzá épült szokás, rítus legalább annyira meghatározó, sőt..!
Én szerettem dohányozni. Nem cigizni, nem bagózni!! Szóval, pl. utcán sose gyújtottam rá... megadtam a módját. :) Egy jó ebéd után rágyújtani... nagyon jól esett.
Tény, nem voltam láncdohányos. 1 doboz 2 napig elég volt, hacsak el nem lejmolták :)
Szóval, fejben dől el minden, akár mit mond akárki, ....szerintem.
Na éjjel szívtam el az utolsó cigimet, kb 17 órája volt.
Remélem erős leszek és fogom bírni :)
Most vagyok 82kg, szerintem 1 hónap és 90-es határt fogom súrólni.
Azt pont láttam, hogy te is szavaztál akkor a dohányosok táborába.
Én mostanra tudtam rávenni magamat, hogy megpróbáljam. Pont jól jött ki a lépés, mert éjjel fogyott el a cigim :)
Tényleg komolyan gondolom ezt a rohadt leszokást ugyhogy erős leszek és menni fog nekem is remélem :)
sz: igen, sportolnom kéne vmit. De először gerinctorna lesz meg megyek CT-re jövőhéten és megtudom mi van a lábammal. Ugyanis néha (ami mostmár egyre sűrűbb) iszonyatosan fáj már több hónapja. :(
Még mindig bírom, sőtt tök jó elvagyok nélküle :)
Radióba mondták az egyik hírekbe, hogy már létezik folyékony cigi is. LOL
Még mindig bírom, sőtt tök jó elvagyok nélküle :)
Radióba mondták az egyik hírekbe, hogy már létezik folyékony cigi is. LOL