jefffryys
Válasz Ultar kommentjére
2014. jan. 24. 23:04

Lehetetlen, hogy ami folyik minden hétvégén, az nem csalás eredménye!
Jön a sok agyhalott, a szabályokat sem tudják, de agyonvernek, mert minen drawjuk odaér, oversetelnek állandóan, mind1 mekkora párom van, nekik nagyobb van, 3betet callolnak kis párral jön a setjük.
Ez véletlen biztos! Vagy csak képzelődök!

Kamanduk
Válasz jefffryys kommentjére
2014. jan. 24. 23:47

Jön a sok agyhalott, a szabályokat sem tudják, de agyonvernek, mert minen drawjuk odaér, oversetelnek állandóan, mind1 mekkora párom van, nekik nagyobb van, 3betet callolnak kis párral jön a setjük.

Érdekes, nekem is az volt az érzésem, hogy pénteken többet szívok az átlagosnál, de csekkoltam HM-ben és pont ugyanannyi a bb/100-am, mint más napokon és pont ugyanannyival vagyok EV alatt is.

iKeksz
Válasz Yomb1e kommentjére
2014. jan. 24. 23:51

Tekergetik, mint a rulettet? :))

jefffryys
Válasz Kamanduk kommentjére
2014. jan. 24. 23:57

pont ugyanannyi a bb/100-am, mint más napokon

Ez már pont elég baj mondjuk.

Közben beletettem még egy KK-t AA-ba, úgyhogy elég is ennyi. Majd hétfőn folytatom.

Ellenem csalnak! Nem kell elhinni, én sem hinném másnak, de CSALNAK ELLENEM!

svajcifiu
2014. jan. 25. 0:15

Ez már pont elég baj mondjuk.

Közben beletettem még egy KK-t AA-ba, úgyhogy elég is ennyi. Majd hétfőn folytatom.

Ellenem csalnak! Nem kell elhinni, én sem hinném másnak, de CSALNAK ELLENEM!

mekkora a mintad?
Mit jatszol? CG, MTT?
Ennyi szivas utan most mar kivancsi lennek hogy nez ki a grafod EV vonallal mondjuk az utolso 100 ezer-500 ezer hand.

jefffryys
Válasz svajcifiu kommentjére
2014. jan. 25. 0:37

Image

Most ez mit bizonyít? Nem elég meredek, mert csalnak.

L.T.
2014. jan. 25. 6:39

Az a csalás hogy ellened csak hétvégén csalnak,én szopok nap mint nap:D

lecso10
2014. jan. 25. 8:21

Te magad írtad le a választ a miértre. Tényleg érzékelhető a változás a játékban péntek délutántól a hétköznapokhoz képest, de ha higgadtan végiggondolod, akkor ez azért van, mert ilyenkor ülnek le tömegével az "agyhalott" hobby játékosok. Hétvégén érnek rá pókerezgetni egy kicsit. Mivel sokan vannak, így az asztalaidnál is több lesz a szokásosnál, ezek többször fognak olyan lapokkal játékba szállni amivel nem lenne indokolt, amire nem számítasz. Flöss/sor húzót meg az életben nem dobnak. Több sz.r lappal támadó ellenfél többször fog lejavulni, ez ennyi.

Most akkor gondold el,h mi megy kistétes mtt-ken a verseny elején. :D Tisztára mint a normandiai partraszállás! :D Túl kell élni valahogy...

ovechkin
2014. jan. 25. 8:58

Amikor így érzel, képzeld el, hogy olyan asztalon kellene játszani, ahol ott ül BélaKecske, T-rex, aggrobear, bigacsiga, neomorf. Abban a terembe, ahol csak ilyen összetételű asztal lenne, még a regisztrációmat is töröltetném.:)

BelaKecske
Válasz ovechkin kommentjére
2014. jan. 25. 11:19

Amikor így érzel, képzeld el, hogy olyan asztalon kellene játszani, ahol ott ül BélaKecske, T-rex, aggrobear, bigacsiga, neomorf. Abban a terembe, ahol csak ilyen összetételű asztal lenne, még a regisztrációmat is töröltetném.:)

Hát erről az asztalról mondjuk én is kiülnék:)

Élő ügyfélszolgálat