S0nnyB1ack
Válasz NovaTerra kommentjére
2012. máj. 5. 13:52

Micron az a jó hogy mindennel lecallolnak, flop előtt, flop után, dél előtt, dél után. KK-val esélytelen vagy minden szaros ász lecallol és mikor nem az ász esik neki akkor a drill a heteshez meg a hármashoz. Félek játszani, király magas színt bukom, fullt veszítem színsor ellen. J-10 s flopolok egy J-J-10 -et, és még ezt sem nyerem meg mert a másiknak is ez van. Royal flusshel is feleznék.

Három hét alatt tornáztam össze 20 bi-nt ami nagy teljesítény a megelőző folyamatos bukó szériákhoz képest, erre csak ma -15.

atisz
Válasz TheStig kommentjére
2012. máj. 5. 21:50

fuckfuckfuck!!! újra mtt, elég jól ment, de csak pár hellyel tovább húztam volna és a háromszorosát nyerem. Így 23. lettem, mert pont akkor van az SB-nál AQ mikor K8-cal rátolom BTN-ból. K9-cel nyertem volna... Vagy 1 körrel korábban, ha nem dönt úgy a BB, hogy J7-el hívja az all in-t és jön neki egy J.
Nagy csalódás ez így, már kezdtem elhinni, hogy most jön egy nagy score, és feledteti a hónapok óta tartó nyüglődésem.

Holdenper
Válasz atisz kommentjére
2012. máj. 7. 23:42

qazn7 p5z7n auzhhhhhhhhhhhhhseren 4w4

Ez az volt, ahogy kettéfejeltem a g.cibe a billentyűzetem

danfiu
Válasz Holdenper kommentjére
2012. máj. 7. 23:51

qazn7 p5z7n auzhhhhhhhhhhhhhseren 4w4

Ez az volt, ahogy kettéfejeltem a g.cibe a billentyűzetem

Mostmar tudom miert nem omahazol:D

Holdenper
Válasz danfiu kommentjére
2012. máj. 7. 23:58

Mostmar tudom miert nem omahazol:D

:)) jahh...mondjuk ma ez a köcsög turbo fifty is beültetett a hintába. Az utulsó sessionben meg doomswitch: on, aztán 16,5bi bukó lett...

sandros
Válasz Holdenper kommentjére
2012. máj. 8. 0:29

a loooser of the year én leszek :D mivel a 1.5$ HUSNG-ok mellett szeretek kisebb MTT-ket játszani (0.55-1.5) így máha beülök ezekre hátha jön valami nagyobb score meg a mezőny is jó hogy valami összejöjjön. Erre ma az ültetés előtt nem egész fél perccel beregelek a szokásos 0.55ös tornára amin 3000+-on vannak. Egy jóféle missclick+kapkodás kombóval az alatta lévő 55$os versenyen ültem a következő pillanatban :D a baj csak az hogy egy kemény 80$os BRM-m van amit több hónap alatt szedtem össze HUSNG-al. :D De legalább egy újabb challenge van kilátásban :D Ma pedig egy kovácsoltvas étkezőre lejárt a licit és kaptam egy sms-t barátnőmtől hogy 23 ezer helyett 41ért lett a miénk mert valamit elnézett és automatán rálicitált az előző licitre :D zsák a foltját :D

atisz
Válasz sandros kommentjére
2012. máj. 8. 1:15

Az kellemetlen, nekem is volt, hogy a 2 hónap alatt felépített 70 dolláros rollommal beültem egy 54-es versenyre. Az mondjuk nem véletlen volt, hanem tilt miatt. :)

sandros
Válasz atisz kommentjére
2012. máj. 8. 1:19

Az kellemetlen, nekem is volt, hogy a 2 hónap alatt felépített 70 dolláros rollommal beültem egy 54-es versenyre. Az mondjuk nem véletlen volt, hanem tilt miatt. :)

az elég merész tilt :D

atisz
2012. máj. 8. 1:38

Akkor nagyon mellbe vágott, de persze így utólag már csak nevetek rajta. Nem egy nagy összeg, csak sok idő ráment. Ha nem lenne tilt, gazdag lennék :) Legalább 4000 dollárt buktam az elmúlt 3 évben csak azért mert tilten voltam. :S Nem csoda, hogy még mindig 5-10 dolláros sng-ket játszom, de csakazért sem rakok be nagyobb összeget, és újraépítem a rollom. :)

fkf131
2012. máj. 8. 1:40

Nekem is voltak nagy tiltek:D az első a legnagyobb, 2hónap alatt 50docsliból felépített 2ks rollommal ültem be 160as hyper HU-ra.12-re egymás után.Mindet buktam:D
Utána kicsit hülyén éreztem magam:D

Élő ügyfélszolgálat