Rosalinda89
Válasz zoltanh kommentjére
2012. júl. 30. 1:25
Galambos Tarzan
Válasz L.T. kommentjére
2012. júl. 30. 2:57
Beszartam:-)
És most emiatt mérges vagy?
balu999
Válasz Yomb1e kommentjére
2012. júl. 30. 8:30
Ezek szerint nem vagyok magamba az ilyen kitöréseimmel :D
Holdenper
Válasz balu999 kommentjére
2012. júl. 30. 11:55
Ezek szerint nem vagyok magamba az ilyen kitöréseimmel :D
Én is kinyírtam már 5 egeret, meg egy laptop monitort (azt még régebben, és nem póker miatt tilteltem, de összetört az is:D)
Arra rájöttem, hogy:
1, nem érdemes monitorokat törni, mert elég drágák (ekkor tértem át az egerekre)
2, mindig legyen pót-egered, mert ha session közben töröd szét, akkor jól jöhet:D
vadallat
Válasz Gsaghy kommentjére
2012. júl. 30. 12:08
dedurva 11$os mtt,az elso 60 hely fizet,61en vagyunk.Kisvakbol emeleka giga fish nagyvakra A10sel,nana hogy adja.
A 10 2 floppon cbetelek,o raise all in,tudtam hogy max gyengebb asza van.Call.Showdown 68o :-O WTF :-) koszi a chippet.
Turn 8
Rivet 8
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Ilyen tenyleg letezik?
igen létezik sajnos. amíg léteznek olyan handek is amikor 4bet allin mész Q2o ellen preflop AA-szal és lejön 3db szutyok 2-es :D :D kezdők szerencséje, mást nem tudok rá mondani :D :cool:
vadallat
Válasz Holdenper kommentjére
2012. júl. 30. 12:11
Én is kinyírtam már 5 egeret, meg egy laptop monitort (azt még régebben, és nem póker miatt tilteltem, de összetört az is:D)
Arra rájöttem, hogy:
1, nem érdemes monitorokat törni, mert elég drágák (ekkor tértem át az egerekre)
2, mindig legyen pót-egered, mert ha session közben töröd szét, akkor jól jöhet:D
igen, és ez nem szégyen, mert az ember szívét lelkét beleteszi, akkor nem csoda ha egyszer elfogy a "cérna"... :) szóval a csereegér alap! :)
mikki86
Válasz Yomb1e kommentjére
2012. aug. 7. 0:55
A river hármas sosem blank. baszódj meg bwin.
rockett
Válasz mikki86 kommentjére
2012. aug. 7. 8:21
A river hármas sosem blank. baszódj meg bwin.
Én már megtanultam, hogy bizonyos ellenfelek ellen nincs blank, csak blanknek tűnő kártya van :)