Mocskos ***** anyátok ti **** JOKERSTARS szoftver üzemeltetők.A sok csicska majmoknak dobáljátok a lapokat....
No Limit Texas Hold'em Hand, 800.00/1,600.00, Simi8 | BOOM! Hand Replayer
hogy b********** sz*****ba az összes g**********, hogy az kib******* rng ma ennyire nem adja, a sok majom meg igen
QQ
AA < 45 sort kap
JJ < 83o egylapos flöss a 8-hoz
és még, már out is:
AQ < TT - flop A xx adja a potnyi emelést turn T
asszem inkább abba kellene hagyni:
55 < 23
board A 56 x 4 (flopon potbet, gondoltam A-val úgyis adják, turnön bement a maradék)
Hogy szopná le a ****om a mocskos tetves **** csaló ipoker az összes **** kibaszott csaló leosztásával, ahol az összes kibaszott fasszopó gyökérnek mindig!!!!!! leesik a kikúrt 5-6 outja riveren a 3/4-edes pot turn hivásom után, amit még így is túlhívok, ezek a mocskos kis ****szopó ****k meg adják a nagy büdös semmiből és 10ből 9szer esik nekik. *****on le az összes ****** programozó és ***** gyorsan adják vissza az 1500$-nyi EV-met, meg az összes **** EV killer fish movejainak értékét. Szétbaszom a kikúrt monitort.
Hogy szopná le a ****om a mocskos tetves **** csaló ipoker az összes **** kibaszott csaló leosztásával, ahol az összes kibaszott fasszopó gyökérnek mindig!!!!!! leesik a kikúrt 5-6 outja riveren a 3/4-edes pot turn hivásom után, amit még így is túlhívok, ezek a mocskos kis ****szopó ****k meg adják a nagy büdös semmiből és 10ből 9szer esik nekik. *****on le az összes ****** programozó és ***** gyorsan adják vissza az 1500$-nyi EV-met, meg az összes **** EV killer fish movejainak értékét. Szétbaszom a kikúrt monitort.
Smd
És a hibáimból sem tanulok. :(
Vissza olvasva itt pár hozzászólást, egy két teremről én sem tudnék különbet írni, így mindenki +1 :)
FT-n játszok én is és r*hadjak meg de nekem is ilyen handek jönnek!
4 színt és sort ledob neki preflop allin után K3-ra, úgy hogy nekem PP kézbe vagy Riverre 4-es szett neki. (nálam KK).
Mesébe nincs ilyen, mint itt..
Villain A2-A6ig allin én call A9+-al, első lap 2 vagy 3 vagy 6, esetleg szín neki..
Én is kipróbáltam de 10ből 1x nyertem :) Furcsa..
És a hibáimból sem tanulok. :(
Igen, 4 BI veszteség a végén, ebből 2 az én hibám.
a ****** ***** annyját a ps-nek, meg a sok mákos ******nek, hogy mindig az utolsó handeknél kell megszívatni!!! Szép nyerő session, már be van nyomva minden asztalon a sit out next BB, erreföl persze, hogy csak monstereket kapok, és egymás után 4 all int buktam!! Mindig a baszott riveren ment el. És ez már nem tudom hanyadik ugyanilyen az elmult hetekben.