Ajó*****anyádatpókerstars!runnerrunnerkéntrohadjábelereggelreanyádba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagy móka ez az online micro grind. Gyakorlatilag semmi értelme. Ma szembenéztem a kifejezéssel, hogy :"nl10 grinder vagyok" hát LOL, ideje lenne felébrednem tök szánalmas már a kifejezés is.
Csak ülök a gép előtt és sírva röhögök a történéseken. Semmi de semmi értelme. Előre nem haladok de közben megőszülök a hosszútávú eredményekre várva. Napról napra jobban és jobban megkészülök ettől a rengeteg szarságtól ami egy-egy sessionben ér. Fel kell ismernem hogy Én nem tudok többet kihozni ebből az egészből.
Cashoutoltam a rollom 95%-át bankszámlára.
Maradt 7-8BI-m amit majd eljátszogatok (nem eltiltelek, megteszem amit tudok), de ha az elmegy akkor ez volt az utolsó próbálkozásom, nem küzdök többet szaros pár forintokért.
Annak örülnék legjobban ha varázsütésre elfelejthetném ezt az egészet.
Ja hát ezen az NL10-en én is nagyon megrökönyödtem már, és semmi motivációm..
Ezért én is félretettem a rollom egy részét, és beutaltam 20ra 40bi-t, amivel megpróbálok lépkedni feljebb, ha nem megy, akkor én sem nagyon fogom tovább erőltetni..
A sikerek még váratnak magukra, de még nem adom fel, hátha bejön valami :D
De azért 160bi-el már neked is illett volna feljebb lépni!!
Mondom ezt én, aki még nagyobb bankroll nit :D
Nagy móka ez az online micro grind. Gyakorlatilag semmi értelme. Ma szembenéztem a kifejezéssel, hogy :"nl10 grinder vagyok" hát LOL, ideje lenne felébrednem tök szánalmas már a kifejezés is.
Csak ülök a gép előtt és sírva röhögök a történéseken. Semmi de semmi értelme. Előre nem haladok de közben megőszülök a hosszútávú eredményekre várva. Napról napra jobban és jobban megkészülök ettől a rengeteg szarságtól ami egy-egy sessionben ér. Fel kell ismernem hogy Én nem tudok többet kihozni ebből az egészből.
Cashoutoltam a rollom 95%-át bankszámlára.
Maradt 7-8BI-m amit majd eljátszogatok (nem eltiltelek, megteszem amit tudok), de ha az elmegy akkor ez volt az utolsó próbálkozásom, nem küzdök többet szaros pár forintokért.
Annak örülnék legjobban ha varázsütésre elfelejthetném ezt az egészet.
Sonny, szerintem hagyd a PS-t a francba. vedd ki a maradék 7-8 buyint is... feküdj rá az SH-ra egy normális teremben és ne futamodj meg, ha nem jön egyből a várt eredmény. GL!
Gaabeesz, mi változott az előző hónaphoz képest? A blogbejegyzés óta feljebb léptél és EV alatt futsz?
Próbáltam alaposan jelölgetni, az esélyeknél pedig 10% a határ, tehát a 61/39-t már nem vettem bele. Néha én voltam elől, néha az enemy. Amikor még csak 400 leosztás volt megjelölve, akkor még magasan sz.ptam én is, azt mutatta. :)
Majd ha lesz időm rá, csinálok belőle egy szép grafikont. ;)
Gaabeesz, mi változott az előző hónaphoz képest? A blogbejegyzés óta feljebb léptél és EV alatt futsz?
Jólesik látni, hogy másnak is van baja a PS-sel.
Én szó szerint beleőrültem. Érzem, hogy nem vagyok már normális. Ömlik a szar a fejemre nap mint nap megállíthatatlanul, és megy a viaskodás a fejemben: Csaló maffiózó ****k vs Ez normális, variancia, stb...
Bárcsak sosem kezdtem volna pókerezni. Tönkretett. Anyagilag még oké vagyok, de tönkretett.
jólesik látni, hogy másnak is van baja a ps-sel.
én szó szerint beleőrültem. érzem, hogy nem vagyok már normális. ömlik a szar a fejemre nap mint nap megállíthatatlanul, és megy a viaskodás a fejemben: Csaló maffiózó ****k vs ez normális, variancia, stb...
Bárcsak sosem kezdtem volna pókerezni. Tönkretett. Anyagilag még oké vagyok, de tönkretett.