lecso10
Válasz samseaborn kommentjére
2014. máj. 12. 21:50

én kitartanék, de a lapjaim nem akarnak kitartani. kisebb szünet után visszatértem a variancia világába, de gyorsan eszembe juttatta az rng, hogy miért álltam le az mtt-vel.
indítottam 4 Mmtsng/mtt-t:

1) AA buktam 78o ellen, out (pre allin, nem én toltam rá, hát persze hogy flopon ott a két párja)
2) KK-val AA_ba néztem, out

3) vakharcban KJ vs K6, flop K, river 6, out

4) utolsó maradékon egész jól álltam, miután egy AA-m (véletlenül) kitartott az idióta Smrtici T4o-ja ellen, feldupláztam rajta csak azért, hogy a következő körben ezt tolja a pofámba (ellen egyébként 82/10/0-át nyom)

€50/€100 No Limit Holdem
iPoker
9 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com

Stacks:
UTG onkeltio79 (€1,410) 14bb
UTG+1 samseaborn (€4,180) 42bb
MP1 moorepoker83 (€1,500) 15bb
MP2 777ANDRIY (€1,500) 15bb
MP3 Smrtici (€6,624) 66bb
CO napoletano69 (€1,120) 11bb
BTN 12min1y (€4,420) 44bb
SB gggg137678687686 (€1,240) 12bb
BB BigEck (€1,440) 14bb

Pre-Flop: (€150, 9 players) samseaborn is UTG+1 :as: :ad:
1 fold, samseaborn raises to €300, moorepoker83 goes all-in €1,500, 1 fold, Smrtici calls €1,500, 4 folds, samseaborn goes all-in €4,180, Smrtici calls €2,680

Flop: :kc: :6d: :th: (€10,010, 3 players, 2 all-in)

Turn: :3d: (€10,010, 3 players, 2 all-in)

River: :3s: (€10,010, 3 players, 2 all-in)

Final Pot: €10,010
samseaborn shows
:as: :ad:
moorepoker83 shows
:qc: :ac:
Smrtici shows
:ah: :3h:

Smrtici wins €10,010 (net +€5,830)

samseaborn lost €4,180
moorepoker83 lost €1,500

bocs hogy zavartam, de ki kellett írnom magamból. nem nekem való ez a játék
(igen, tudom, hogy variancia, a 4 verseny pont semekkora minta, de 25 perc alatt akkor is sok volt nekem)

Az nem lehet,h ha a BR-ed jelentéktelen része lett volna ennek a négy versenynek az össz bi-je, akkor lesz.rnád ezeket a leosztásokat? Így meg stresszeled magad, ez pedig tuti hatással lesz a holnapi játékodra is.

samseaborn
Válasz lecso10 kommentjére
2014. máj. 12. 22:47

Az nem lehet,h ha a BR-ed jelentéktelen része lett volna ennek a négy versenynek az össz bi-je, akkor lesz.rnád ezeket a leosztásokat? Így meg stresszeled magad, ez pedig tuti hatással lesz a holnapi játékodra is.

nem, a BR-emnek jelentéktelen része volt (mikrolimit, 1€ BI, ott sem veszteni, sem nyerni nem lehet). Inkább a mentalitásommal/motivációmmal van a gond.

Szerintem sokat fejlődtem a tiltkezelésben, de odáig még nem tudtam eljutni, hogy egyáltalán ne essen rosszul vagy néha ne tilteljek ha sorozatban a variancia rossz oldalára kerülök. Nem vagyok profi, és nem is leszek (nem is lennék rá képes), de szeretném jól csinálni. Bár így legalább megtehetem, hogy nem indítok több asztalt, amikor érzem, hogy megcsappant a lelkesedésem - és mostanában az nagyon megcsappant.

itt elég offtopic,
de mostanában - főleg a korábbiakhoz képest - nagyon keveset játszok, mert nem nagyon találom már benne azt a fajta örömet, ami korábban megvolt. Inkább letolok párszáz hand cg-t (tudom hogy nagyon kevés, de csak pötyögök egyet nl4-en), csak hogy legyen valami póker vagy hátha játék közben megjön a motiváció - de sajnos nem. Így meg cg-ben is kb. megrekedtem, a szintlépéstől folyamatosan visszatart a bizonytalanságom meg persze a motiváció hiánya (Pedig szerintem megvan hozzá a roll is meg a minta is (160k handet játszottam NL4-en, 8,4bb/100-zal, azzal már léphetnék, meg a rollom is 100 BI felett van NL10-re). Az mtsng-ket az mtt-k varianciájának csökkentése miatt kedztem el játszani, kis mintán ott sem volt az eredmény meg adta a kellő sikerélményt/örömet is, de valahogy elpárolgott.

hát itt tartok, és bár szívesen vennék jó ötleteket, tudom, hogy magamban kell eldöntenem, hogy mit akarok/várok az egésztől, és annak megfelelően találni valami motiválót... ezen is gondolkozok már hetek óta, de még nem találtam meg a jó választ

kösz ha elolvastál

mikki86
Válasz Yomb1e kommentjére
2014. máj. 12. 23:40

Istenem. hány millióval többem lenne már, ha a retardált barom fishregeknek elhinném végre, hogy lejött riveren a 4 out, vagy hogy úgyse dobja soha a 3. párját a 3bet kasszában.

crochodil
2014. máj. 13. 23:58

***************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************

mindjárt jobb

samseaborn
2014. máj. 19. 23:16

hogy a jó k**************** verje szájba az a ki*************** rng-t meg a sok mákos ****t

FT, még 6 fő, chipcount 2. hely, majd AA < 77 pre allin, stack 3/4-e bukta, maradék meg elment egy TT vs AT, ami riveren sorra javult

Greyboy
2014. máj. 20. 0:32

Hánynom kell...

lecso10
Válasz Greyboy kommentjére
2014. máj. 26. 9:35

A múlt héten végig kopácsoltak alattunk (lakásfelúítás), mondom így nem lehet termelni, akkor egy hét oktatóvideózás.
De most meg elkezdtek fúúúúúúúúúúúrni mert felverik az egész padlót,hogy SZAKADNA BE ALATTUK AZ EGÉSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pethetiti
Válasz crochodil kommentjére
2014. máj. 26. 10:10

***************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************

mindjárt jobb

ez jó

kertitorp
2014. máj. 26. 10:11

A múlt héten végig kopácsoltak alattunk (lakásfelúítás), mondom így nem lehet termelni, akkor egy hét oktatóvideózás.
De most meg elkezdtek fúúúúúúúúúúúrni mert felverik az egész padlót,hogy SZAKADNA BE ALATTUK AZ EGÉSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ismerős a helyzet.

BennyGothiv
2014. máj. 26. 10:28

Nem tudom milyen téten tolod,de ha januárban szállodába megyek 2 hónapra,most boldog ember vagyok.

Élő ügyfélszolgálat