én kitartanék, de a lapjaim nem akarnak kitartani. kisebb szünet után visszatértem a variancia világába, de gyorsan eszembe juttatta az rng, hogy miért álltam le az mtt-vel.
indítottam 4 Mmtsng/mtt-t:
1) AA buktam 78o ellen, out (pre allin, nem én toltam rá, hát persze hogy flopon ott a két párja)
2) KK-val AA_ba néztem, out
3) vakharcban KJ vs K6, flop K, river 6, out
4) utolsó maradékon egész jól álltam, miután egy AA-m (véletlenül) kitartott az idióta Smrtici T4o-ja ellen, feldupláztam rajta csak azért, hogy a következő körben ezt tolja a pofámba (ellen egyébként 82/10/0-át nyom)
€50/€100 No Limit Holdem
iPoker
9 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
UTG onkeltio79 (€1,410) 14bb
UTG+1 samseaborn (€4,180) 42bb
MP1 moorepoker83 (€1,500) 15bb
MP2 777ANDRIY (€1,500) 15bb
MP3 Smrtici (€6,624) 66bb
CO napoletano69 (€1,120) 11bb
BTN 12min1y (€4,420) 44bb
SB gggg137678687686 (€1,240) 12bb
BB BigEck (€1,440) 14bb
Pre-Flop: (€150, 9 players) samseaborn is UTG+1 :as: :ad:
1 fold, samseaborn raises to €300, moorepoker83 goes all-in €1,500, 1 fold, Smrtici calls €1,500, 4 folds, samseaborn goes all-in €4,180, Smrtici calls €2,680
Flop: :kc: :6d: :th: (€10,010, 3 players, 2 all-in)
Turn: :3d: (€10,010, 3 players, 2 all-in)
River: :3s: (€10,010, 3 players, 2 all-in)
Final Pot: €10,010
samseaborn shows
:as: :ad:
moorepoker83 shows
:qc: :ac:
Smrtici shows
:ah: :3h:
Smrtici wins €10,010 (net +€5,830)
samseaborn lost €4,180
moorepoker83 lost €1,500
bocs hogy zavartam, de ki kellett írnom magamból. nem nekem való ez a játék
(igen, tudom, hogy variancia, a 4 verseny pont semekkora minta, de 25 perc alatt akkor is sok volt nekem)
Az nem lehet,h ha a BR-ed jelentéktelen része lett volna ennek a négy versenynek az össz bi-je, akkor lesz.rnád ezeket a leosztásokat? Így meg stresszeled magad, ez pedig tuti hatással lesz a holnapi játékodra is.
Istenem. hány millióval többem lenne már, ha a retardált barom fishregeknek elhinném végre, hogy lejött riveren a 4 out, vagy hogy úgyse dobja soha a 3. párját a 3bet kasszában.
***************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************
mindjárt jobb
hogy a jó k**************** verje szájba az a ki*************** rng-t meg a sok mákos ****t
FT, még 6 fő, chipcount 2. hely, majd AA < 77 pre allin, stack 3/4-e bukta, maradék meg elment egy TT vs AT, ami riveren sorra javult
Hánynom kell...
A múlt héten végig kopácsoltak alattunk (lakásfelúítás), mondom így nem lehet termelni, akkor egy hét oktatóvideózás.
De most meg elkezdtek fúúúúúúúúúúúrni mert felverik az egész padlót,hogy SZAKADNA BE ALATTUK AZ EGÉSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
***************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************
mindjárt jobb
A múlt héten végig kopácsoltak alattunk (lakásfelúítás), mondom így nem lehet termelni, akkor egy hét oktatóvideózás.
De most meg elkezdtek fúúúúúúúúúúúrni mert felverik az egész padlót,hogy SZAKADNA BE ALATTUK AZ EGÉSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!