Póker Fórum Archívum > Minden más > Elfújták a Török-Magyar meccset! Ez hihetetlen!

kanrich_
Válasz Gábor kommentjére
2007. szept. 13. 23:35

Nézegettem egy két hozzászólást a you tube-on: http://www.youtube.com/watch?v=751xtd6Edm4&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Enemzetisport%2Ehu%2Fcikk%2Ephp%3Fcikk%3D153551

Egy komment:

"If you are Scottish, you should check this video, and say sorry, because this referee made a mistake, which was an insult on a country.

Additionally, his boss at the UEFA refereeing committe is Turkish.

I personally think, that he is a coward, corrupt, hessian person."

bojanika
Válasz kanrich_ kommentjére
2007. szept. 13. 23:49

De most komolyan, eleve miért kell egy ilyen 45 éves bírót beválasztani egy fontos meccsre?

Sajnos azt kell mondjam(írjam), hogy ez egyáltalán nem volt fontos, és végképp nem komoly meccs... már persze az UEFA szemszögéből. Sima 1-es meccs, a magyarok úgysem számítanak, miért küldenének "normális" játékvezetői csapatot???

Amúgy a véleményem a blogomban olvasható, meg belinkeltem a spori szenzációs szereplését....

mernok
Válasz kanrich_ kommentjére
2007. szept. 14. 10:23

Én is sikeresen végig néztem egy vendéglátóipari egységben a meccset és a sípszó után nagy öröm tört ki a közönségből de utána volt ordibálás. Hihetetlen egyszer végre mindenki a képernyőre tapad mindenki bízik a csapatban és ha a foci már megy akkor meg a bíró ba...ik ki velünk.
De ami a legdühítőbbé teszi az egészet az hogy tudom nem volt szinte semmi esélyünk az EB-re de még egy hajszálni esélyünk lett volna ha megnyerjük ezt a meccset:
A törökök ugye kikaptak volna tőlünk a Bosnyákok kikaptak Moldovától! a Görögök döntetlent játszottak a Norvégokkal!, tehát az összes csapat aki előttünk van a tabellán nem tudott nyerni és még 3 találkozó lett volna a végéig amiből csak a Görögöktől kellett volna félni egy picit!!! Még ezek is összejöttek volna és erre egy ge.i skót kiba..ik velünk.
De sebaj októberben mindenki irány a népstadion bosszúból Máltát 10-0-ra verjük remélem:-).

Élő ügyfélszolgálat