Póker Fórum Archívum > Minden más > Élő VS Online póker

CrisRoniii7
2008. jún. 1. 21:30

Élő VS Online póker

Tudom,h az akadémiás fórumozok 90% online játszik,de kiváncsi vagyok,h ki mit gondol hol lehet többet keresni versennyel/ CG-vel(mert nekem így ránézre jobban jövedelmezőnek tűnik egy 10-20K-s élő verseny,mint pl egy 50$-os online,pl arról fogalmam sincs h élő CG-vel mennyit lehet(ne) keresni....)
Illetve kinek mi a véleménye az élő pókerről,vagyis az élő póker helyzetéről,és elsősorban a játékos állományról?

bojanika
Válasz CrisRoniii7 kommentjére
2008. jún. 1. 22:45

Én nagyon szeretek élőben játszani. Hogy mennyire éri meg az onlinehoz képest, az más kérdés. A 20.000 huf feletti beugrós versenyeken már érdemes lehet elindulni, s amennyiben lesz rá időm, fogok is újra. De egy biztos: nagyon sok időre van szükség az élő játékhoz. Az élő versenyekkel azonban van egy érdekes problémám, ami nem más mint a különféle levonások, ami miatt jobban megéri egy netes versenyen indulni.
Meg neten jóval több indulóval, jóval gyorsabban lezajlik egy verseny, nagyobb várható nyereménnyel.
Élő cg - itt a rake az, ami jelentősen csökkenti a várható hozamot. Kedvenc példám, mikor egy eredetileg 10 fős asztalon 4-en maradnak, s a végén tologatják egymás között a pénzt és csak a teremnek termelik a profitot. Tehát erre is kell figyelni.
Én amúgy mostanában csak egy klubba járok játszani, oda is inkább a társaság miatt.

Zoleee
Válasz bojanika kommentjére
2008. jún. 1. 23:37

Janika, nagyjából jól összefoglalta. Én annyit tennék hozzá, hogy Magyarországon a BPO kivételével nincsen olyan verseny amin szerintem érdemes elindulni. Néha kb 2 havonta egyszer én is bevállalok egyet, és utánna mindig mondom, hogy minek....

Cash gameben inkább látok fantáziát. A klubbokban játszott 100/200 200/400 -as asztalok, kb az online NL10 NL20-as mezőnyek felel meg. Tisztelet a kivételeknek, mert azért van egy pár....

De összesítve online 100x jobb. Élőben csak akkor éri meg, ha minden nap ráérsz este 19-től reggel 6-ig játszani......

CrisRoniii7
Válasz Zoleee kommentjére
2008. jún. 2. 8:30

Köszönöm a véleményeket!:)
Hát nem tudom,időm az van,de úgy nézki elég necces az élő póker....Azért majd teszek 1-2 kisérletet remélem elnyeri a tetszésem...:)

bojanika
2008. jún. 2. 11:27

Hát nem tudom,időm az van,de úgy nézki elég necces az élő póker....Azért majd teszek 1-2 kisérletet remélem elnyeri a tetszésem...:)

Szórakozásnak és kikapcsolódásnak jó ám az élő játék. Főként akkor, ha jó a társaság, és az sem árt a jókedvnek, ha az ember nyerőben áll fel. :)

Zehy
2008. jún. 2. 11:35

Az élőpókernek van még egy hatalmas előnye, még pedig a tapasztalatszerzés. Ha jó és értelmes játékosok közé kerülsz, akkor egy-egy adott partit és leosztást ott rögtön érdemes kifacsarni és elemezni, soha nem olvasható és tanulható dolgokkal lehetsz gazdagabb. Ez mondjuk magával hozza azt, h nyerni ezek az emberek ellen ritkán fogsz, viszont az itt megtanultakat nagyban tudod majd kamatoztatni egy gyengébb játékosállománnyal rendelkező helyen.

Polacheck
Válasz Zoleee kommentjére
2008. jún. 2. 11:41

Én annyit tennék hozzá, hogy magyarországon a BPO kivételével nincsen olyan verseny amin szerintem érdemes elindulni.

Tényleg, BPO-ra nem lesz valami kvalifikációs verseny vagy szatelit az akadémián? :D

bojanika
Válasz Polacheck kommentjére
2008. jún. 2. 11:52

Tényleg, BPO-ra nem lesz valami kvalifikációs verseny vagy szatelit az akadémián? :D

A BPO még elég messze van, s miután még nem ismert a pontos időpont és beugró, addig nem várható ez ügyben előrelépés. De - ha jól tudom - felmerült már ennek a lehetősége, így, ha lesz rá igény, akkor - sztem - lesznek ilyen jellegű versenyek.

Zoleee
Válasz Polacheck kommentjére
2008. jún. 2. 12:27

Ennek nagyon erős pártfogója vagyok :) Sajnos a Tropicana csak július közepétől kezdi el a BPO szervezését, ezért addig az akadémia sem tud lépni. :mad:

Élő ügyfélszolgálat