Szerintem jó a felvetés, nem is értem a többieket.
A következőket mindenképpen érdemes betartani:
- Magas párokkal csak limp és call 3 utcán keresztül.
- Preflop ha már raktunk pénzt a potba, akkor minden emelést nyugodtan megadhatunk függetlenül a lapunktól.
- A legnagyobb igazság: Flop előtt nincs rossz lap!
- A második legnagyobb igazság: River előtt nincs rossz lap!
- Ha eltalált a flop, akkor check/minraise.
- Ha nem talált el a flop, akkor minbet.
- Ha húzónk van (Például 36 egy AK2 boardon) akkor mindenképpen allin kell menni, hogy maximalizáljuk a fold equityt.
- Ha valami nagyon flopolunk esetleg, akkor riverig check/call, ott menjünk overbet allin.
Ezek mind működnek, a saját szememmel láttam!!!
epic
Szerintem jó a felvetés, nem is értem a többieket.
A következőket mindenképpen érdemes betartani:
- Magas párokkal csak limp és call 3 utcán keresztül.
- Preflop ha már raktunk pénzt a potba, akkor minden emelést nyugodtan megadhatunk függetlenül a lapunktól.
- A legnagyobb igazság: Flop előtt nincs rossz lap!
- A második legnagyobb igazság: River előtt nincs rossz lap!
- Ha eltalált a flop, akkor check/minraise.
- Ha nem talált el a flop, akkor minbet.
- Ha húzónk van (Például 36 egy AK2 boardon) akkor mindenképpen allin kell menni, hogy maximalizáljuk a fold equityt.
- Ha valami nagyon flopolunk esetleg, akkor riverig check/call, ott menjünk overbet allin.
Ezek mind működnek, a saját szememmel láttam!!!
és tényleg :D jön nekik
másrészt valóban, ha BRM akkor át kell küzdened magad a nyomorékokon... és ez egyáltalán nem egyszerű
OMG! Milyen igazad van...de egyszínű volt!!! :-(((
Pola nem láttad, hogy duplázódott a bord! Ebben az esteben nem Ő volt a Lucky, hanem Te a fish........Mikor tanulod meg, hogy az AA CSAK EGY PÁR HA A LEGMAGASABB IS!
Én mondtam és bizonyítékokkal is alá tudom támasztani, hosszú tudományos kutatás áll ezen megállapítások mögött:
..