Póker Fórum Archívum > Minden más > Érdekes, szórakoztató videók és képek :)

pennywise
Válasz redoubtable kommentjére
2012. szept. 16. 12:49

En most latom eloszor ezt a fejtorot, google leginkabb a benya fele eredmenyt dobta ki: Google

A 3 ik pl a wiki answer nalam.

vadallat
Válasz Admin kommentjére
2012. szept. 16. 12:57

vadallat
Válasz Admin kommentjére
2012. szept. 16. 12:58

az 54325 eléggé adja magát

redoubtable
Válasz Admin kommentjére
2012. szept. 16. 13:08

Na én nem jártam utána ennek a feladatnak. Kapásból rámondtam, hogy 54325. Itt találtam egy kis vitát róla.

Harvard Logic Test

vadallat
Válasz redoubtable kommentjére
2012. szept. 16. 13:14

Na én nem jártam utána ennek a feladatnak. Kapásból rámondtam, hogy 54325. Itt találtam egy kis vitát róla.

Harvard Logic Test

ja, én csak ránéztem és rávágtam hogy "annyi" XD csak folytatni kell a sort. de ha matematikai értelme is van és elkezdem kiszámolni, lehet hogy más a megoldás XD

rockett
Válasz vadallat kommentjére
2012. szept. 16. 14:04

ha nem egyenlőségjel lenne odaírva, hanem valami más, akkor értelme lenne a sorozatnak. Matematikailag sztem baromi nagy tévedés, hogyha 1=5-el, akkor 5=/=1-el.
De remélem megmondja a frankót valami komoly matekos is :)

redoubtable
Válasz Admin kommentjére
2012. szept. 16. 16:38

[video=youtube;nU_dBDccruI]http://www.youtube.com/watch?v=nU_dBDccruI&feature=share[/video]

titcar
Válasz rockett kommentjére
2012. szept. 16. 19:10

ha nem egyenlőségjel lenne odaírva, hanem valami más, akkor értelme lenne a sorozatnak. Matematikailag sztem baromi nagy tévedés, hogyha 1=5-el, akkor 5=/=1-el.
De remélem megmondja a frankót valami komoly matekos is :)

true story :)
ha -> vagy bármi más következtetés jel van akkor ok, de =nél bizony ha 1=5 akkor 5=1, az egyenlőségjel kummutitaív (megfordítható).

Zbacsi
Válasz titcar kommentjére
2012. szept. 16. 19:16

egyenlőségjel kummutitaív (megfordítható).

Ezt, szimmetrikusságnak hívják (symmetric property).
A kommutatív tulajdonság felcserélhetőséget jelent, pl x*y és y*x esetében a két művelet ugyanazt az eredményt adja.

titcar
Válasz Zbacsi kommentjére
2012. szept. 16. 19:23

Ezt, szimmetrikusságnak hívják (symmetric property).
A kommutatív tulajdonság felcserélhetőséget jelent, pl x*y és y*x esetében a két művelet ugyanazt az eredményt adja.

valóban nem kellett volna felvágni, ha már mindig összekeverem, hogy melyiket hogy hívják :D

Élő ügyfélszolgálat