Hatalmas arc :D
Az milyen hogy reggel nyolckor grindolok, tőlem 5 méterre előmászik az erdőből egy méretes varánusz és elkezd napozni:)
Varanus big - YouTube
Nem tudom beágyazni. Mi a hiba?
[youtube]jiq2jU5wpyY[/youtube]
Az milyen hogy reggel nyolckor grindolok, tőlem 5 méterre előmászik az erdőből egy méretes varánusz és elkezd napozni:)
Varanus big - YouTube
Napi Humor!!!!! :)
Sziasztok!
Arra gondoltam, hogy indítok 1 topikot, ahol összegyűjtöm a legjobb vicces képeket, videókat, híreket, és vicceket:)
Így bárki olvashatja és szórakozhat rajta. Persze ti is írogathattok ha tudtok valami vicceset:)
vagy pedig látogassatok el a facebook/ Viccipédia oldalamra.
Egy kis stressz levezetésként.
Jó szórakozást
üdv.: kaniboj
Az iskolában a tanárnéni kérdezi a gyerekektől, hogy mit nem szabad a szájba venni. A gyerekek sorba jelentkeznek:
- Hát a radírt. - mondja Jancsika.
- A ceruzát. - mondja Gézuka.
- Az égő villanykörtét. - Pistike.
- Hát ezt miből gondolod?
- Úgy, tanárnéni, hogy anyukám azt mondta apukámnak az este, hogy kapcsolja le a villanyt, különben nem kapja be.:)
A ribancok olyanok mint a bevásárló kocsi, pár forint és tolhatod.: )
by kaniboj
Az indián kisfiú azt kérdi az apjától
- Apukám a bátyámat miért hívják Bögő Bikának?
- Azért kisfiam, mert egy bika bögött, amikor anyáddal csináltuk.
- Apukám a lány testvéremet miért hívják Csobogó Forrásnak?
- Azért kisfiam, mert egy forrás csobogott, amikor megfogant.
A kisfiú elgondolkodik és az apja azt kérdi
- Van még valami kérdésed, Lyukas Gumi:)
/kaniboj/
Disco-ban:
Fiú oda lép a lányhoz: Varrónő vagy?
Lágy meglepődött arccal: Nem!
Fiú: De azé bevennél 20 centit... :)
/kaniboj/
Kisebbségi olimpia
Helyszíni tudósítás:
- Eredményesen szerepel a magyarországi csapat a London külvárosában rendezett kisebbségi olimpián. A megmérettetések ugyan csak holnap kezdődnek, hazánk fiai máris 3 aranyat, 4 ezüstöt, 2 bronzot, 80 kiló vasat és fél tonna rezet szereztek." Nem mink vótunk" - szerénykedett Kolompár Géza szövetségi edző a sajtótájékoztatón.
Az összesített éremtáblázaton jelenleg első helyen állunk a nagy rivális Románia előtt, akik egyelőre nem érkeztek meg a helyszínre, mert az őket szállító vasúti kocsi Bukarestet elhagyva köddé vált...:)
/kaniboj/