Póker Fórum Archívum > Minden más > Érdekes, szórakoztató videók és képek :)

lecso10
Válasz Nex kommentjére
2014. szept. 11. 11:52
Fluxxxi
Válasz Admin kommentjére
2014. szept. 11. 18:11

A világunknak vége lesz : http://vimeo.com/105856445

misirulez
Válasz Fluxxxi kommentjére
2014. szept. 11. 19:29

A világunknak vége lesz : Mi

Szegény srác nagyon utálja a világot. Nem értem ha ennyire rossz miért él benne? Miért nem költözik mondjuk be az erdőbe? 50éve jobb volt? 100éve?

Fluxxxi
Válasz Admin kommentjére
2014. szept. 12. 8:12

A srác nem utálja a világot, csak leírja (nagy vonalakban) amit lát, én egy csepp utálatot sem véltem felfedezni benne.

Nex
Válasz Admin kommentjére
2014. szept. 12. 9:20
kertitorp
Válasz misirulez kommentjére
2014. szept. 12. 10:07

Szegény srác nagyon utálja a világot. Nem értem ha ennyire rossz miért él benne? Miért nem költözik mondjuk be az erdőbe? 50éve jobb volt? 100éve?

Középiskolai földrajz tanárom az ilyen esetekben azt mondta: Lelkem, maga nagyon félre zongorázott.:) Emberünk véletlenül sem utálja a világot, épp ellenkezőleg, meg akarja változtatni, menteni, vagy legalábbis erre szólít fel. Az emberiség teljesen elszakadt a saját természetétől, teljesen felborultak a prioritások, és ezt kellene újra gondolni.

misirulez
Válasz Admin kommentjére
2014. szept. 12. 12:34

Oké bevallom nem néztem végig csak kb 40s-et, mert ez a fajta beszélek-rappelek-sírok-rimánkodok stílus nem jön be szimplán iszonyat irritáló. Lehet a végén mondd megoldásokat is?

Egyébként ha már úgy is OFF, melyik volt az a topik ahol felajánlottad hogy csinálsz még egy videót ha összedobnak neked 200$.-t?

kertitorp
Válasz misirulez kommentjére
2014. szept. 12. 13:44

Oké bevallom nem néztem végig csak kb 40s-et, mert ez a fajta beszélek-rappelek-sírok-rimánkodok stílus nem jön be szimplán iszonyat irritáló. Lehet a végén mondd megoldásokat is?

Egyébként ha már úgy is OFF, melyik volt az a topik ahol felajánlottad hogy csinálsz még egy videót ha összedobnak neked 200$.-t?

Nem emlékszem a topikra, az is teljesen off volt. Az is lehet, hogy kicsit túloztam vele, és elhamarkodott kijelentés volt.

lecso10
Válasz kertitorp kommentjére
2014. szept. 13. 9:13
Nex
Válasz lecso10 kommentjére
2014. szept. 13. 12:05

DJ Miki - Armani Gucci - indavideo.hu

Nagyszerű, főleg a két hölgy tánca, nem agyaltak sokat a koreográfián. :D Ármáni guccsi... omg :D

Élő ügyfélszolgálat