Lugo
Válasz Takii kommentjére
2009. jan. 18. 19:36

nem tudom ,lehet hülyeség a kérdésem, az egér hogy működik ? egyik monitorról ugrál a másikra ? melyiken van a start menü ? :)

Takii
Válasz Lugo kommentjére
2009. jan. 18. 19:37

nem tudom ,lehet hülyeség a kérdésem, az egér hogy működik ? egyik monitorról ugrál a másikra ? melyiken van a start menü ? :)

Be lehet állítani, hogy melyik monitoron legyen a start menü. Az egér pedig úgy viselkedik, mintha a két monitor egy felület lenne (simán áthúzható egyikről a másikra).

Neomorf
Válasz Takii kommentjére
2009. jan. 26. 18:51

venni szeretnék egy jó széket végre, mivel az életem jelentős részét töltöm monitor előtt, és kezd fájni a hátam is. ki milyet ajánl ill. használ? árasszatok el linkekkel lécci. az ár nem számít (azért ne 100k fölöttieket linkeljetek :), már ha létezik olyan), az egészség az elsődleges jelen esetben. előre is köszi!

cake
Válasz Neomorf kommentjére
2009. jan. 26. 19:14

venni szeretnék egy jó széket végre, mivel az életem jelentős részét töltöm monitor előtt, és kezd fájni a hátam is. ki milyet ajánl ill. használ? árasszatok el linkekkel lécci.

Ez engem is érdekelne,
+1 feltétel: 75 centis asztalomhoz is beállítható legyen...:)

medgypeti
Válasz cake kommentjére
2009. jan. 26. 19:22

Aeron Chair

Nekem ez tetszik nagyon.500$ körül van.

De ezek sem rosszak:Irodaszék kiválasztásának legjobb módja. Irodaszék, tárgyalószék kínálat

Littlemage
Válasz medgypeti kommentjére
2009. jan. 26. 19:58

ez a tema engem is erdekelne, ill. véleményetek szerint melyik a jobb? A főnöki bőrfotel tipusuak, vagy az irodai forgoszek tipusuak?

ui.: Anyunak mar vagy 3szor mentünk el széket nezni, de még mindig nem tudott választani :D :D :D

Littlemage
Válasz medgypeti kommentjére
2009. jan. 26. 20:00

De ezek sem rosszak:Irodaszék kiválasztásának legjobb módja. Irodaszék, tárgyalószék kínálat

ez az oldal nekem nem jon be, mármint nem jeleniti meg a bongeszom.

GreEko
Válasz Littlemage kommentjére
2009. jan. 26. 20:10

ez az oldal nekem nem jon be, mármint nem jeleniti meg a bongeszom.

igy megtudod nézni ;)
Irodai székek

zoltanh
Válasz Littlemage kommentjére
2009. jan. 26. 20:18
cake
Válasz cnut01 kommentjére
2009. febr. 25. 17:44

Majd ha rend lesz rajta lefényképezem.

:confused::Td:

Élő ügyfélszolgálat