nem tudom ,lehet hülyeség a kérdésem, az egér hogy működik ? egyik monitorról ugrál a másikra ? melyiken van a start menü ? :)
nem tudom ,lehet hülyeség a kérdésem, az egér hogy működik ? egyik monitorról ugrál a másikra ? melyiken van a start menü ? :)
venni szeretnék egy jó széket végre, mivel az életem jelentős részét töltöm monitor előtt, és kezd fájni a hátam is. ki milyet ajánl ill. használ? árasszatok el linkekkel lécci. az ár nem számít (azért ne 100k fölöttieket linkeljetek :), már ha létezik olyan), az egészség az elsődleges jelen esetben. előre is köszi!
venni szeretnék egy jó széket végre, mivel az életem jelentős részét töltöm monitor előtt, és kezd fájni a hátam is. ki milyet ajánl ill. használ? árasszatok el linkekkel lécci.
Aeron Chair
Nekem ez tetszik nagyon.500$ körül van.
De ezek sem rosszak:Irodaszék kiválasztásának legjobb módja. Irodaszék, tárgyalószék kínálat
ez a tema engem is erdekelne, ill. véleményetek szerint melyik a jobb? A főnöki bőrfotel tipusuak, vagy az irodai forgoszek tipusuak?
ui.: Anyunak mar vagy 3szor mentünk el széket nezni, de még mindig nem tudott választani :D :D :D
De ezek sem rosszak:Irodaszék kiválasztásának legjobb módja. Irodaszék, tárgyalószék kínálat
ez az oldal nekem nem jon be, mármint nem jeleniti meg a bongeszom.
Majd ha rend lesz rajta lefényképezem.