bojanika
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. jún. 8. 7:00
Portugália játéka élmény volt, a csehek meg még javulnak. Hogy lesz ebből 40K hand a hónapban? :)
want2push
Válasz bojanika kommentjére
2008. jún. 8. 7:44
Portugália játéka élmény volt, a csehek meg még javulnak. Hogy lesz ebből 40K hand a hónapban? :)
Na igen, ez a foci EB biztos az én pókeres terveimet is kisiklatja, legalábbis ami a júniusra eredetileg tervezett játék mennyiségét illeti. :)
Tweeny
Válasz bojanika kommentjére
2008. jún. 8. 9:35
Szegény Frei-nek elszakadt a térdszalagja, EB-n már biztos nem játszik... Szerencsétlent nagyon sajnáltam, amikor sírva sétálgatott lefelé...
sariboxer
Válasz want2push kommentjére
2008. jún. 8. 10:20
Na igen, ez a foci EB biztos az én pókeres terveimet is kisiklatja, legalábbis ami a júniusra eredetileg tervezett játék mennyiségét illeti. :)
nyilvan nalam is ez van
munka + bno + kutya + sportolas + eb = keves poki, de nem is baj, lehet, hogy meg jo hatassal is lesz a jatekomra.
ilyen csak 2 evente (vb-t is ideveszem nyilvan) van, pokerolni meg mindig lehet
kanrich: megnyugodtam, mert en szeretem a cseheket, azt a budos kurva vencel-teri kolbaszarust biget leszamitva termeszetesen :)
CrisRoniii7
Válasz sariboxer kommentjére
2008. jún. 8. 11:16
Jól van a portugálok hozták a kötelezőt,remélem a döntőig meg sem állnak....:) És ezzel 100% hogy Cris Roni-é lenne az aranylaszti :) (mondjuk így is ;) :D:D )
medgypeti
Válasz CrisRoniii7 kommentjére
2008. jún. 8. 11:48
Jól van a portugálok hozták a kötelezőt,remélem a döntőig meg sem állnak....:) És ezzel 100% hogy Cris Roni-é lenne az aranylaszti :) (mondjuk így is ;) :D:D )
Én pont Ronaldo miatt nem drukkolok a portugáloknak:p
Zoleee
Válasz medgypeti kommentjére
2008. jún. 8. 11:56
Én is így vagyok ezzel :) A Portugálok a negyeddöntőben kiesnek a Horvátok ellen. Játszó csapat ellen lenne esélyük. Küzdő csapat ellen nincs...
Agostini
Válasz medgypeti kommentjére
2008. jún. 8. 12:07
ehh ..:) ismerős :) Queresma sérült, vagy mit csinál a padom ? :eek:
medgypeti
Válasz Agostini kommentjére
2008. jún. 8. 12:12
ehh ..:) ismerős :) Queresma sérült, vagy mit csinál a padom ? :eek:
Queresmát sem szeretem, mert ő meg a Ronaldot majmolja.Szerintem egyébként csak egyszerűen nem fér be a kezdőbe.