Póker Fórum Archívum > Minden más > Ez óriási! Ha valaki egy jót nevetni akar

mrweg
Válasz Szszilard kommentjére
2008. okt. 7. 14:13

Semmi köze a politikának a filmhez. "nem tudtátok" ??? Ki az a ti?
Én csak beraktam egy linket a filmről. Mert ez egy amerikai vígjáték és semmi köze a magyar vagy akármilyen politikához. Az már más kérdés, hogy valakik felhasználták politikai "üzenetként" és készítettek egy ilyen verziót a youtube-ra. (amit bevallom végig sem néztem) De szerintem Szilárd az eredeti filmre volt kíváncsi és nem a politikai verzióra. Legalábbis remélem...

Bumbanas
Válasz mrweg kommentjére
2008. okt. 7. 15:04

Semmi köze a politikának a filmhez. "nem tudtátok" ??? Ki az a ti?
Én csak beraktam egy linket a filmről. Mert ez egy amerikai vígjáték és semmi köze a magyar vagy akármilyen politikához. Az már más kérdés, hogy valakik felhasználták politikai "üzenetként" és készítettek egy ilyen verziót a youtube-ra. (amit bevallom végig sem néztem) De szerintem Szilárd az eredeti filmre volt kíváncsi és nem a politikai verzióra. Legalábbis remélem...

Igen, láttam, hogy mit linkeltél, éppen ezért írtam az elejére, hogy kinek szánom a hozzászólást.
Szszilard: A film valóban érdekes, de éppen egy "körített" verziót linkeltél be, ezért erősen politikai hangulata lett a dolognak. Remélem nem bántottalak meg, nem ez volt a célom a hozzászólással.

Admin
Válasz oes kommentjére
2008. okt. 7. 17:49

Kedves Fórumozók,

tisztelettel kérünk mindenkit, hogy a politikai jellegű hozzászólásoktól lehetőség szerint tartózkodjunk és a fenti témát tovább ne boncolgassuk. Nem szeretnénk állást foglalni abban a tekintetben, hogy a fent belinkelt cikk mennyire volt politikai vetületű, így azt most nem is moderáljuk ki, de kérünk Benneteket, hogy a továbbiakban vigyázzatok az ilyenekkel.

Tartsuk meg ezt a fórumot elsősorban pókeres témájú fórumnak és ne bosszantsuk egymást feleslegesen, főleg ne veszekedjünk politikai témákban.

Megértéseteket köszönjük.

Neomorf
Válasz Admin kommentjére
2008. okt. 15. 13:27
medgypeti
Válasz Neomorf kommentjére
2008. okt. 15. 13:38

Is it Christmas?

ezmiez?:D

kisrapi
Válasz medgypeti kommentjére
2008. okt. 15. 13:42

Megmondja h az adott napon karácsony van -e:D
Ma pld nem:D

Littlemage
Válasz Neomorf kommentjére
2008. okt. 15. 14:01

Is it Christmas?

Ezt már be akartam tenni én is, de ez annyira beteges, hogy inkább nem tettem :D :D :D

Godmode
Válasz Littlemage kommentjére
2008. okt. 15. 15:14

kemeny... :D

mrweg
Válasz Godmode kommentjére
2008. okt. 15. 16:19

18 éven felülieknek:
Nailing Your Wife - SPIKE

zoltanh
Válasz mrweg kommentjére
2008. okt. 17. 15:29

Szőke lány anyjának levele

Kedves lányom!

Lassan írom levelem, mert tudom, hogy nem tudsz gyorsan olvasni. Már nem ott lakunk ahol eddig, mert apád olvasta, hogy a legtöbb baleset az otthontól 20 km-es körzetben történik, úgyhogy elköltöztünk.

A házszámot sajnos nem tudom megírni, mivel az előző lakók magukkal vitték, hogy ne kelljen a címüket megváltoztatni. Az új házban minden nagyon szép és jó. Mosógép is van, bár nem működik valami jól. Beletettem a ruhát, meghúztam a láncot, és azóta nem láttam belőle semmit. Mindent összevetve nem rossz itt.

A múlt héten csak kétszer esett az eső, egyszer három, egyszer meg négy napig. Elküldtem a kabátot, amit kértél, de apád szerint a gombok miatt túl nehéz lett volna a csomag, úgyhogy levágtam mindegyiket, és beletettem őket a kabát zsebébe.

Az a lüke bátyád valamelyik nap bezárta a kocsikulcsot, és több mint két órába telt, míg apádat és engem kiszabadítottak az autóból. A nővérednek ma gyermeke született, de még nem tudjuk fiú-e, vagy lány, így azt sem tudom megírni, hogy nagynéni vagy nagybácsi lettél.

Képzeld! A szomszéd beleesett a pálinkáshordóba. Néhányan megpróbálták kihúzni, de ő hősiesen ellenállt, és megfulladt. Szegény embert 3 napig hamvasztották.

Máskülönben nincsen sok újság, minden a megszokott mederben folyik.

Csókol szerető anyád

Ui. Akartam pénzt is tenni a borítékba, de már le volt zárva.

Élő ügyfélszolgálat