Isten őrízz hogy védeni szerettem volna a döntését, maximálisan egyetértek veled és sportemberrel is.
ennek a felét sok helyen megkapta volna és akkor megmarad a karrierje. akinek fele ennyi nem elég annak baj van a fejével.
Ha kapsz egy év alatt 3MRDt valahol vagy valahol máshol gürcölnöd kell érte 3 évet mit választasz?
De elvileg ez nem gürcölés hanem szereti amit csinál, ha nem akkor pedig meg sem érdemel 1 forintot sem.
Ha választhatsz hogy kapsz 3 MRD-ot és elbújsz Oroszországban vagy kapsz 1.5 MRD-ot és leülsz egy nyugati topcsata padjára melyiket választod?
A magyar focinak nem okozott azzal kárt hogy aláírt oroszországba. a magyar focit 20 éve tönkretették az okosok.
nem a népszerűségre utazom hanem a pénzre.
Ez itt a lényeg:
Értem amit mondasz. Nem akarok politizálni egy pókerfórumon de ahhoz hogy hány gyerek fog focizni vagy deszkázni Balázsnak semmi köze. Ha olyan lenne az utánpótlás nevelés mint hollandiába vagy spanyolországba biztos több kisgyerek menni focizni mint deszkázni.
Balázs egy nyírlugosi csóró volt. Nyírlugos az isten háta mögött van kettővel. Ő úgy döntött hogy ez a 3MRD annyi pénz amit a PSV nél 10 év alatt kap meg vagy mondjuk egy olasz csapatba ha eligazol akkor 5 alatt. Lehet 2 év múlva eltörik a lába és nem játszhat többet. Így a biztos pénzt választotta. Szerintem mindenki ezt választaná. Én legalábbis tuti.
Akkor meg semmi helye a válogatottban, mert a magyar focinak pont az a baja, hogy ha nem kapják meg a pénzt, akkor szart sem csinálnak a pályán, a válogatottban meg főleg ez van.
Lehet hogy holnap elüti egy busz, és csak egy volt a sok közül :)