gászler
Válasz naggeri kommentjére
2011. júl. 23. 15:24
Affe mit AK-47 - YouTube
Ez nem valódi fegyver 00:28 nál ha valódi töltény simán eltalálja a lábát a fickónak!másik dolog meg, 1 valódi AK 47-es, majmot simán hátra löki...
nha meg nem tom ki az a hülye,ha vélettlen valódi is,aki kibiztositva tart 1 ilyen karabélyt
Krono
Válasz gászler kommentjére
2011. júl. 23. 23:15
crazy3317
Válasz Krono kommentjére
2011. júl. 23. 23:45
jabyga
Válasz gászler kommentjére
2011. júl. 23. 23:56
Ez nem valódi fegyver 00:28 nál ha valódi töltény simán eltalálja a lábát a fickónak!másik dolog meg, 1 valódi AK 47-es, majmot simán hátra löki...
nha meg nem tom ki az a hülye,ha vélettlen valódi is,aki kibiztositva tart 1 ilyen karabélyt
8 éves gyerekkatonát Afrikában hogyhogy nem löki hátra? Pont tegnap voltam egy hadtörténeti múzeumban, ahol azt mondta a tárlat vezető, hogy ő 54 féle kalasnyikovot ismer, de ennél valószínűleg sokkal több van a világban(különféle változtatások, módosítások).
gászler
Válasz jabyga kommentjére
2011. júl. 24. 0:40
8 éves gyerekkatonát Afrikában hogyhogy nem löki hátra? Pont tegnap voltam egy hadtörténeti múzeumban, ahol azt mondta a tárlat vezető, hogy ő 54 féle kalasnyikovot ismer, de ennél valószínűleg sokkal több van a világban(különféle változtatások, módosítások).
lehet gyenge vok,de én löttem már Ak-47-vel és igen csak hátra baszta a vállam még fekvö helyzetben is...ugy,h sztem ,,,,mindenki íazt hisz amit akar,de 00:28 nál simán ellöné az ember lábát...
gászler
Válasz Krono kommentjére
2011. júl. 24. 0:41