Híre megy a székelyek között, hogy Magyarhonból jön egy finom pesti hölgy. Mondják is az öregek a fiatal legényeknek a jó tanácsot:
- Fiúk, itt nem megy az egyszerű, egyenes beszéd, udvarolni, körülményeskedni, célozgatni kell.
Na, meg is érkezik a finom dáma, az egyik merészebb bálozó legény egyből elé áll, majd így szól:
- Nemes kisasszony, most hátraviszem magát a kazalba, oszt úgy megbaszom, hogy két álló hétig remeg a lába - már ha érti, mire célzok...
Az apa benyit a fürdőszobába és látja, hogy a fia épp sminkel. Meglepődve, sokkolva ráüvölt:
- Fiam te buzi vagy?
Mire a fia:
- Dehogy apa!!! Hercegnő!!!
mit csinál sthol andrás a börtőnben?
elüti az időt...
Móricka áll a karbantartóbácsi mellett, aki leesett a tetőről és rádőlt a létra
- Úgy kellett, úgy kellett!
Arra jön a tanítónéni
- Móricka, ez nagyon csúnya viselkedés!
- De tanítónéni, megérdemelte, csúnyán beszélt velem!
- Mit mondott?
- Azt, hogy : ,,Ne rugdosd a létrát, te kis szarházi!"
Tanító néni:
- Gyerekek! Ti mivel tisztelegnétek Orbán Viktor miniszterelnök úr előtt?
Évike: - Én a mellemre tetováltatom az arc képét és dagadni fog a keblem a büszkeségtől.
Julika: - Én a hasamra fogom tetováltatni az arcképét és a leendő gyerekem alatta fog fejlődni.
Tanító néni: - És te Móricka?
Móricka: - Én a pöcsömre tetováltatom az arcképét és vagy megy a picsába, vagy lógni fog!
- Anya, hordhatok tangát?
- Nem!
- Anya hordhatok szoknyát?
- Nem!
- Anya, sminkelhetem magam?
... ... - Nem!
- Ajj anya, de már elmúltam 18 !
- Jajj , Lajos hagyd már abba!!
Sporthírek
A Forma1 -es Ferrari csapat főnöke elzavarta a szerelőit, és cigányokat fogadott fel helyettük, mert azok háromszor gyorsabban szerelik fel a kerekeket. Később azonban megbánták döntésüket.. Igaz, hogy a szokásos tíz másodperc helyett három másodperc alatt megoldották a kerékcserét, viszont a maradék hét másodperc alatt átfestették a karosszériát, átütötték a gyári számot, és eladták az autót a Hondának.