Póker Fórum Archívum > Minden más > Ez óriási! Ha valaki egy jót nevetni akar

JuhaAasz
Válasz L.T. kommentjére
2013. jan. 13. 16:40

Lalika.Feat&'VV'Cristofel-Itt vagyunk Ketten(OFFICAL MUSIC VIDEO)TELJES - YouTube

az igazság, hogy nem tudom milyen topikba lehetne ezt tenni, de nem illik ide...egyrészt nem óriási, másrészt ha valaki nevetni akar, akkor annak pont nem egy ilyen videót kell megnézni...ez SZÁNALMAS!
nemhogy nézni rossz, még hallgatni is...a szövegről ne is beszéljünk...attól függetlenül hogy a teljes szöveg 70%-át a cím teszi ki (még arra is szerencsétlenek, hogy írjanak 2-3 sort, ne legyen monoton, na meg 2:56 perc)...főleg ezzel a szövegrészlettel
"lehet jobb ember vagyok, mint saját apátok"
valaki a szemé mondhatná, hogy az ebéd utáni szieszta alatt kinyomott barna kupacomba is több értelem van.
az, meg hogy ez megjelen hivatalosan, mert valamilyen zenekiadó vagy mittudomén milyen cég kiadja, majd a gyerekek/tinik körében népszerű Viva TV-be adják (mert gondolom fogják adni) egyszerűen felháborító.

lassan tényleg itt az ideje, hogy szabadidőmbe rímeket faragjak, majd keresni valakit aki ütemeket tesz alá, mert ebben az országban a lehető legnagyobb szart is el lehet adni...hátha a népszerűség, a kis ribancok imádata mellett még meggazdagodni is sikerül belőle :)

mati1979
Válasz JuhaAasz kommentjére
2013. jan. 13. 17:05

azt azért nem hiszem, hogy a viva tv-n fog menni ez a f.s :D

Slynzor
Válasz danfiu kommentjére
2013. jan. 13. 17:39

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Hat ezt nem hiszem el....Egesz videot tatott szajjal neztem kb...jezusom ez az ember... 1:36 BEST

OMG, a bulls-os sapka a legjobb, alap rapper kellek:D

Azok a kézmozdulatok!! Nagyon kemény :D

Tir-X
Válasz Zoleee kommentjére
2013. jan. 14. 0:36

[video=youtube;BCWklwSw5fs]http://www.youtube.com/watch?v=BCWklwSw5fs[/video]

Tazar1981
Válasz danfiu kommentjére
2013. jan. 14. 3:29

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Hat ezt nem hiszem el....Egesz videot tatott szajjal neztem kb...jezusom ez az ember... 1:36 BEST

OMG, a bulls-os sapka a legjobb, alap rapper kellek:D

Irigy vagy, mi? Alaz a csavo kemenyen, agyilag ko lettem, mar az ev gorbe sem erdekel-:) total natural azok a gesztikulaciok, born to be a rapper kategoria LOL

Tazar1981
Válasz Tir-X kommentjére
2013. jan. 14. 3:33

[video=youtube;BCWklwSw5fs]http://www.youtube.com/watch?v=BCWklwSw5fs[/video]

She needs a big bottle of cock in her asian c*nt lol

balu999
Válasz Shaikon kommentjére
2013. jan. 14. 10:02

Amikor Maratik behúzta az 1 millát :)

Dancing Crazy Russian Party - YouTube

Ezen befosok :)

balu999