Pedig elég egyszerű. Ha bármely két jegyű szám számjegyeinek összegét kivonod az eredeti számból a 9 valamelyik többszörösét kapod. Azért jön ki mindig az a kép a gömbben ami amellett a szám mellett van amelyiket végeredményül kapod, mert a 9 összes többszöröse mellett ugyanaz a kép van.
Pedig elég egyszerű. Ha bármely két jegyű szám számjegyeinek összegét kivonod az eredeti számból a 9 valamelyik többszörösét kapod. Azért jön ki mindig az a kép a gömbben ami amellett a szám mellett van amelyiket végeredményül kapod, mert a 9 összes többszöröse mellett ugyanaz a kép van.
Ezt nem tehetem az akadémiás aranyköpésekbe, mert nem innen való, de meg kellett örökítenem ezt az igen szűk laptartományát az enemynek :)
"Milyen range van BB-nek és megéri-e megadni? Szerintem "A" treff "8" pikk"
Ma reggel Pokerstarson futott NL-en egy asztal a legkisebb limiten (1/2 cent), ahol az alábbi stackekkel ücsörögtek bent emberek:
113 dolcsi
71 dolcsi
24 dolcsi
83 dolcsi
13 dolcsi
+ kisebbek
Mindez 5 dolcsi maximum bi-nél.
A 113 dolcsis delikvens végül 170 dollárral ült ki, illetve ennyit láttam a neve mellett, amikor utoljára ránéztem az asztalra.
:D
hi-hi, mik nem voltak :)
"Ace high" :D
Weed Brownies + 200/400 NL = ?????? - Two Plus Two Poker Forum
Ezt érdemes megnézni, KRANTZ és a haverjai egy kis füves süti után beültek 200/400-ra HU-ozni:D
Mit számít neki, hogy pot commited :D a lényeg, hogy ki akart blöffölni és nem jött be neki :D
Poker hand played on PartyPoker with a pot size of $211.60 - Pokerhand.org
Mit számít neki, hogy pot commited :D a lényeg, hogy ki akart blöffölni és nem jött be neki :D
Poker hand played on PartyPoker with a pot size of $211.60 - Pokerhand.org
Keressetek rá az FTP-n evg444-re, és az NBC Hu Asztalát nyissátok meg..érdemes
Keressetek rá az FTP-n evg444-re, és az NBC Hu Asztalát nyissátok meg..érdemes