Póker Fórum Archívum > Minden más > Ez óriási! Ha valaki egy jót nevetni akar

crazy3317
Válasz van Gerwen kommentjére
2017. szept. 6. 17:09

Image

Masters800
Válasz Zoleee kommentjére
2017. szept. 17. 20:47

Masters800
2017. nov. 10. 22:23

Masters800
2017. dec. 13. 18:09

Végre eljött a pillanat amire mindenki várt:Köszönjük Akadémia!

WINAMAXDONK
2017. dec. 13. 18:50

Mi történhetett? Mit csinált a tesóm?

cirka
2017. dec. 13. 19:09

A pókeresek átlag pezsgőfogyasztását ez a hír kibillenti egyensúlyából. De szerintem nem lesz hosszútávú az öröm.
Én indoknak a pca 15%-os csomag foglalására gondolok ami, mint sejthető kamu volt.

Masters800
Válasz cirka kommentjére
2017. dec. 13. 19:56

A pókeresek átlag pezsgőfogyasztását ez a hír kibillenti egyensúlyából. De szerintem nem lesz hosszútávú az öröm.
Én indoknak a pca 15%-os csomag foglalására gondolok ami, mint sejthető kamu volt.

Valahogy úgy, annyira megörültem hogy kinyitottam egy üveg Csíki Mézes sört session helyett.

ria05
Válasz cirka kommentjére
2017. dec. 14. 15:53

Ez is dobott rajta, de mikor beírtam, hogy ez egy kamu és nem vesz 15%-ot. Akkor még donk is elküldött a ...és molybogár is, h én mit képzelek és, h mennyi kese van azt csak ő tudja. Törölték is a hsz-et. Kár, h eddig meditáltak a molyirtáson, már hamarabb kellett volna a cemotox

WINAMAXDONK
2017. dec. 14. 15:59

Sztetek visszajön?:( Szinessé tette az akadémiát vele az utolsó értelmiségi is távozott.

ria05
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2017. dec. 14. 16:25

Sztetek visszajön?:( Szinessé tette az akadémiát vele az utolsó értelmiségi is távozott.

Ha csak vele volt színes a PA és csak "ő" volt értelmiségi akkor aki itt van, az mind sötét és hülye? Nos ez elég szánalmas hsz volt, senki nem bánja, h nincs és, ha visszatér akkor bannolva lesz megint. Majd megunja.

Élő ügyfélszolgálat