Póker Fórum Archívum > Minden más > Ez óriási! Ha valaki egy jót nevetni akar

Mriya
Válasz ravasz kommentjére
2009. dec. 9. 19:43

Ez a feca gyerek (blog rovat) mekkorát szopott ma édes Istenem:-) Kegyetlenül visszanyalt a fagyi:-))) Eszeveszett kimoderálásba kezdett és távozott sajna:-))
Az biztos, hogy rég röhögtem ilyen jót! Már nem tudom ki lelt rá a fényképére de nagy húzás volt hehe. Hátha jó lecke volt a csókának, bár az ilyen "mentalitásúak" életük végéig fizetik a tanulópénzt:-)) A playmoney challenge is odalett:-)))))))))))

ladipeti
Válasz zoltanh kommentjére
2009. dec. 9. 22:21

PokerStarson is van ilyen figura :)

vinniepooh Poker Player Ranking and Stats at PokerStars

feltételezhetően SNE-re hajt

dfecco23
Válasz Mriya kommentjére
2009. dec. 9. 23:49

Ez a feca gyerek (blog rovat) mekkorát szopott ma édes Istenem:-) Kegyetlenül visszanyalt a fagyi:-))) Eszeveszett kimoderálásba kezdett és távozott sajna:-))
Az biztos, hogy rég röhögtem ilyen jót! Már nem tudom ki lelt rá a fényképére de nagy húzás volt hehe. Hátha jó lecke volt a csókának, bár az ilyen "mentalitásúak" életük végéig fizetik a tanulópénzt:-)) A playmoney challenge is odalett:-)))))))))))

Én nekem nem talált rá az alábbi modon a google a képre. Esetleg valaki link? :) :D

Dreedle
Válasz dfecco23 kommentjére
2009. dec. 10. 0:13

Fecapro "de hedzápking"

Csak hogy meg tudd csodálni. :D

ooooobi
Válasz dfecco23 kommentjére
2009. dec. 10. 0:13

miröl is van szó?

Dreedle
Válasz ooooobi kommentjére
2009. dec. 10. 0:22

röviden: volt ma egy "blogger" aki ki akarta hívni az emberekek hu sng-re aztán kiderült hogy csak playmoneyrol van szó (sajnos már kitörölték)

dfecco23
Válasz Dreedle kommentjére
2009. dec. 10. 0:43

Fecapro "de hedzápking"

Csak hogy meg tudd csodálni. :D

OMG :D Inkább kihagytam volna LooL :D

Mriya
Válasz ooooobi kommentjére
2009. dec. 10. 0:45

miröl is van szó?

Illetve eléggé sajátos "stílusban" tette szegény mindezt....

1blackknight
Válasz Mriya kommentjére
2009. dec. 10. 9:21

A csávó totál ruppótlan volt,úgy akart pénzt keresni,hogy játszol vele 3 play money sng-t,és ha ő nyer akkor utalsz neki Te 10 dolcsit,ha veszít,akkor ő utal Neked.
Na,mivel nyilvánvalóan egy centje sem volt,úgy gondolta páran ráugranak a nagyképű dumájára,és ha néhány játékot megnyer párszor 10 dolcsival bejjebb van.Persze ha vesztett volna akkor ő nem küldte volna a pénzt,mivel nem volt miből :D
De mivel senki nem volt vevő ilyen méretű baromságra,így törlődött a dolog.

dfecco23
Válasz 1blackknight kommentjére
2009. dec. 10. 9:24

A csávó totál ruppótlan volt,úgy akart pénzt keresni,hogy játszol vele 3 play money sng-t,és ha ő nyer akkor utalsz neki Te 10 dolcsit,ha veszít,akkor ő utal Neked.
Na,mivel nyilvánvalóan egy centje sem volt,úgy gondolta páran ráugranak a nagyképű dumájára,és ha néhány játékot megnyer párszor 10 dolcsival bejjebb van.Persze ha vesztett volna akkor ő nem küldte volna a pénzt,mivel nem volt miből :D
De mivel senki nem volt vevő ilyen méretű baromságra,így törlődött a dolog.

Nem is értem miért :D :D :D Én nyomtam volna vele, de nem playbe :P Csak hát szegény csóró :D

szerk: VÁLSÁG VAN :)

Élő ügyfélszolgálat