ma biztos jobbafjta hajzselét kapott :D
Ez igazi klasszikus volt. Az ember minden meccs elött úgy ül le,hogy valami ilyet szeretne látni. Gratulálok a fiúknak. Németh Krisztián ma egyszerüen tarthatatlan volt ( a fifa.com on csak The No9).
Ha döntőbe jutunk én ott leszek!
SZÉP VOLT FIÚK!
Megkönnyeztem, wp....
Nagyon nagy volt, szétordítottuk a kocsmát!
Grat srácok!
yess
N. K. hátraordított, hogy "középre adjad b@zmeeeeg", 10 percen belül kapott két varázslabdát középre, és nyertünk.
ennyi. :) csúcsvolt.
EPIC.
N. K. hátraordított, hogy "középre adjad b@zmeeeeg", 10 percen belül kapott két varázslabdát középre, és nyertünk.
ennyi. :) csúcsvolt.
EPIC.
Hatalmas meccs volt, Koman nagyon fog hiányozni kedden, mert sajnos Ghána nagyon erős. No de nem baj, ilyen siker után már bármi jöhet...
A kezdőcsapatok
Ghána: Adjei – Inkoom, Addae, D. Addo, Addy – Agyemang, Agyemang-Badu, Rabiu, A. Ayew – Adiyiah, Osei.
Magyarország: Gulácsi – Zámbó, Debreceni, Szabó J, Présinger – Korcsmár, Simon Á., Kiss M. – Gosztonyi – Simon A., Németh K.
Úgy néz ki, bár nincs Koman, de jó csapat lesz ez így. Csak a védelem ne gyengélkedjen.
ALL-IN!
Hajrá magyarok!
Jajjjj, Istenem! Izgatott vagyok! :) Milyen jó is így nézni egy magyar válogatottat egy torna ilyen szakaszában! Indulok is a kocsmába tüstént! Fél 4kor, hétköznap. Megértük ezt is, emberek!
Hajrá magyarok!