fantasztikus második félidő volt, le a kalappal
np grat fiúk ;) mondanom se kell hogy van egy kis különbség ez a meccs meg amit a nagyválogatott játszott a "jobb" csapatok ellen..
Nagyon szépen küzdöttek,nincs ok a szégyenkezésre.Egy hét alatt 3 meccsett játszottak,abból kettő hosszabbításos.Tehát majdnem 4 meccs ment le egy hét alatt.
Az első félidőt kár volt odaadni,főleg kár a buta gólért.
Szép volt fiúk.
Minden tiszteletem a srácoké ezután a 2. félidő után,volna mit tanulnia a nagyválogatottnak.
Szép volt fiúk!
A csoda ugyan elmaradt, az U20-as csapat azonban példaként szolgálhat az egész országnak!!!!!!!!!!!!!!!
Telesport.hu - A csoda ugyan elmaradt, az U20-as csapat azonban példaként szolgálhat az egész országnak!
Hihetetlen, hogy a 3. kapott gól után is mentek, hajtottak, pedig ott már reménytelennek látszott, majd mégsem.
Szerintem ezek a srácok ufók, de hogy nem a magyar foci hozzáálláson nevelkedtek az biztos.
büszkék lehetünk a fiúkra!szép volt!(Iteo hogy ette a magyar zászlót 3-2nél:DDD)
Nagy kár, hogy az első félidőben "ne kapjunk gólt" taktikával küldték a pályára a srácokat, nem is feküdt nekik. A második félidőben hozták azt, ami miatt fantasztikus a csapat! Minden dicséretet megérdemel az összes játékosunk! Balajti pedig meglőtte a gólt, amit már megelőlegeztem neki :)
Felszívják magukat a fiúk és miénk a bronz!
Szép volt srácok, irány a dobogó!