Póker Fórum Archívum > Minden más > FIFA U20 Világbajnokság, Egyiptom

Acelsziv
Válasz addict776 kommentjére
2009. szept. 28. 0:14

A középpályát szétrúgdosták....

Egyébként Demironal az igazsag...tekintsunk elore, remeljuk a fiukat rendbeteszik mentalisan a kov ketto meccsre es szoritsunk nekik...

Hajra Magyarorszag!

mcmcmc
Válasz Acelsziv kommentjére
2009. szept. 28. 0:38

Tény, hogy rosszul játszottunk, tény hogy rossz volt a taktika, tény hogy a bíró sem állt a helyzet magaslatán, de ezt a színészkedést amit lenyomtak a hondurasiak már én sem bírtam.

Steveeland
Válasz mcmcmc kommentjére
2009. szept. 28. 0:59

Az valóban nagyon kemény volt, látszott hogy nekik ez a győzelem mennyit ér, gusztustalanul húzták az időt, szlopáltak a pályán, mindenért mentőt hívtak, stb...

Krono
Válasz Steveeland kommentjére
2009. szept. 28. 7:37

Sosem értettem, hogy ha a csapat játékosai átlagosan 6 centivel nagyobbak, akkor miért kell annyira erőltetni a földön való játékot. Volt 2-3 beívelésünk, egyből veszély lett belőle...

buktar
Válasz Krono kommentjére
2009. szept. 28. 10:20

Sosem értettem, hogy ha a csapat játékosai átlagosan 6 centivel nagyobbak, akkor miért kell annyira erőltetni a földön való játékot. Volt 2-3 beívelésünk, egyből veszély lett belőle...

Pont azért, amiért a svédek ellen Husztira ívelgettünk! :(

tentaculata
Válasz buktar kommentjére
2009. szept. 28. 17:17

Az egész meccs: lásd titcar régi aláírása...

CantusPutnok
Válasz tentaculata kommentjére
2009. szept. 30. 19:35

Remélem, nézitek a mai meccset is Dél-Afrika ellen, mert most végre azt lehet mondani, hogy egész ötletesen játszik a csapat, és kiegyenlített, nyílt sisakos küzdelem van. Rengeteg helyzet mindkét oldalon, a védelem még mindig nem az igazi, de a támadósor egész jó.

Hajrá MAGYAROK!

tentaculata
Válasz CantusPutnok kommentjére
2009. szept. 30. 19:39

Remélem, nézitek a mai meccset is Dél-Afrika ellen, mert most végre azt lehet mondani, hogy egész ötletesen játszik a csapat, és kiegyenlített, nyílt sisakos küzdelem van. Rengeteg helyzet mindkét oldalon, a védelem még mindig nem az igazi, de a támadósor egész jó.

Hajrá MAGYAROK!

Ez most jó lesz.

Banderas79
Válasz tentaculata kommentjére
2009. szept. 30. 19:42

Ha a jobb oldalunk is javulást tudna mutatni meg lenne a meccs.Gosztonyit mindenképpen lecserélném nem volt egy épkézláb megoldása.

Hajrá Magyarok!

tentaculata
Válasz Banderas79 kommentjére
2009. szept. 30. 19:47

Ha a jobb oldalunk is javulást tudna mutatni meg lenne a meccs.Gosztonyit mindenképpen lecserélném nem volt egy épkézláb megoldása.

Hajrá Magyarok!

Csak 1 éppnem gólpassz...

Élő ügyfélszolgálat