A középpályát szétrúgdosták....
Egyébként Demironal az igazsag...tekintsunk elore, remeljuk a fiukat rendbeteszik mentalisan a kov ketto meccsre es szoritsunk nekik...
Hajra Magyarorszag!
Tény, hogy rosszul játszottunk, tény hogy rossz volt a taktika, tény hogy a bíró sem állt a helyzet magaslatán, de ezt a színészkedést amit lenyomtak a hondurasiak már én sem bírtam.
Az valóban nagyon kemény volt, látszott hogy nekik ez a győzelem mennyit ér, gusztustalanul húzták az időt, szlopáltak a pályán, mindenért mentőt hívtak, stb...
Sosem értettem, hogy ha a csapat játékosai átlagosan 6 centivel nagyobbak, akkor miért kell annyira erőltetni a földön való játékot. Volt 2-3 beívelésünk, egyből veszély lett belőle...
Sosem értettem, hogy ha a csapat játékosai átlagosan 6 centivel nagyobbak, akkor miért kell annyira erőltetni a földön való játékot. Volt 2-3 beívelésünk, egyből veszély lett belőle...
Az egész meccs: lásd titcar régi aláírása...
Remélem, nézitek a mai meccset is Dél-Afrika ellen, mert most végre azt lehet mondani, hogy egész ötletesen játszik a csapat, és kiegyenlített, nyílt sisakos küzdelem van. Rengeteg helyzet mindkét oldalon, a védelem még mindig nem az igazi, de a támadósor egész jó.
Hajrá MAGYAROK!
Remélem, nézitek a mai meccset is Dél-Afrika ellen, mert most végre azt lehet mondani, hogy egész ötletesen játszik a csapat, és kiegyenlített, nyílt sisakos küzdelem van. Rengeteg helyzet mindkét oldalon, a védelem még mindig nem az igazi, de a támadósor egész jó.
Hajrá MAGYAROK!
Ha a jobb oldalunk is javulást tudna mutatni meg lenne a meccs.Gosztonyit mindenképpen lecserélném nem volt egy épkézláb megoldása.
Hajrá Magyarok!
Ha a jobb oldalunk is javulást tudna mutatni meg lenne a meccs.Gosztonyit mindenképpen lecserélném nem volt egy épkézláb megoldása.
Hajrá Magyarok!