Az Lost S4 lesz, és februárban kezdődik amúgy.A listához még hozzátenném, hogy a Prison Break 3.évada szeptember 17.én kezdődik, és már kinn van az első rész első 17perce hála a FOX nak.
Californication
Hi,
elkezdte vki esetleg a Californication-t? Egész jó, már 3 rész lement belőle, aki vígjátékot szereti, adhat neki egy esélyt.
Főszerepben az X-atkás :D Dévid Dacsovni!
Nekem első rész alapján okés!
Dextert azonnal kezd el nézni, ha megvan! Nagyon állat, szerintem a tavalyi évben benne van a top3-ban!
Ja, és a második évad első két része már elérhető, annak ellenére, hogy eleddig "unaired"
Na én is írok ide...
Heroes, Heroes,Heroes!
Szerintem ez a legjob sorozta mostanában, rég voltam annyira rákattanva sorozatra, mit erre. Esetleg régebben a Babylon5-re.(Nekem a sci-fi jön be nagyon.)
Mivel éjszakai bagoly vagyok szívesen nézem a Kés alattot is.
Ja és még egy régi kedvencem: Végtelen határok.
Hi,
elkezdte vki esetleg a Californication-t? Egész jó, már 3 rész lement belőle, aki vígjátékot szereti, adhat neki egy esélyt.
Főszerepben az X-atkás :D Dévid Dacsovni!
Nekem első rész alapján okés!
Hűűűűha, ha Dévid játszik benne akkor az már csak jó lehet:D:D:D, Imádom az X-Aktákat:D. Tudnál adni linket, hogy honnan lehet esetleg letölteni?
Heroes, Heroes,Heroes!
Szerintem ez a legjob sorozta mostanában, rég voltam annyira rákattanva sorozatra, mit erre.
A heroes tényleg nagy király, nekem is nagyon tetszett! De az utolsó rész sztem nagyon gagyi volt...komolyan mondom vártam, hogy majd vmi történik, vmi látványosat produkálnak, erre a nagy semmi.
Egyébként persze rendben van!
Én is csak saját felelősségre ajánlom a torrentspy-t, mert minden 2. videót fake!
Helyette új filmekre a www.torrentfive.com-ot nagyon megbízható.
Sorozatokra www.bitgate.org-ot magyar sorozatos oldal 360 sorozat van fennt jelenleg.
Üdv.: Naná hogy
Ui.: itt fennt van a Californication
Sorozatokra www.bitgate.org-ot magyar sorozatos oldal 360 sorozat van fennt jelenleg.