Póker Fórum Archívum > Minden más > Filmek - Mit érdemes megnézni?

VTomi24
Válasz tylerhungary kommentjére
2015. jan. 5. 23:45

+1

ezek a vígjátékok amiket írtatok a legtöbbje kritikán aluli közönségszórakoztatás a legegyszerübb átlagnak...akinek nem inge ne vegye magára...

szerintem pl jó vígjátékok: 40 éves szűz,knocked up,ace ventrura,dumb & dumber,amerikai pite 1,apádra ütök,életrevalók (bár ez nem egészen vígjáték),cooltoura,hot fuzz,diktátor,apafej,stb..csak olyanokat írtam amik hirtelen jutottak eszembe,nekem ezek sokkal inkább mint ez a sok újvonalas üresjáratos eröltetett fos...

Egyetértek, viszont a Férj és férjet ki ne hagyd + majdnem minden Adam Sandler filmet ide lehet sorolni, de nekem ez viszi a pálmát:D

Wasserstein
Válasz Krejdül kommentjére
2015. jan. 6. 10:15

Igen, a Bábel szenzációs.
És a legutóbbi filmje, a Biutiful (Javier Bardemmel) is óriásit horzsol, de az nem azért nem annyira könnyen emészthető, fáj utána picit az ember szívecskéje.

Akkor a Bábel-el kezdek :) most nincs kedvem keseregni :)

Wasserstein
Válasz VTomi24 kommentjére
2015. jan. 6. 10:17

Egyetértek, viszont a Férj és férjet ki ne hagyd + majdnem minden Adam Sandler filmet ide lehet sorolni, de nekem ez viszi a pálmát:D

Végre vki aki szereti Sandler papát és meri is vállalni. Általában csak fikázni szokták az estleges fingós/böfögős poénok miatt, pedig ez stílusjegy :) Nálam minden filmje 10/10, kivéve a Jack és Jill-t, mert az tényleg minősíthetetlen. Ami a pálmát viszi az a Kellékfeleség és az Apa ég

Krejdül
Válasz Wasserstein kommentjére
2015. jan. 6. 10:39

Akkor a Bábel-el kezdek :) most nincs kedvem keseregni :)

Na azért nem azt mondtam, hogy nagyon vidám film, hanem hogy kevésbé szaggat. :)
Jó filmezést, utána kíváncsi vagyok a véleményedre.

Wasserstein
2015. jan. 6. 10:46

Na azért nem azt mondtam, hogy nagyon vidám film, hanem hogy kevésbé szaggat. :)
Jó filmezést, utána kíváncsi vagyok a véleményedre.

Okés, hétvégén megnépzem :)

VTomi24
Válasz Wasserstein kommentjére
2015. jan. 6. 18:39

Végre vki aki szereti Sandler papát és meri is vállalni. Általában csak fikázni szokták az estleges fingós/böfögős poénok miatt, pedig ez stílusjegy :) Nálam minden filmje 10/10, kivéve a Jack és Jill-t, mert az tényleg minősíthetetlen. Ami a pálmát viszi az a Kellékfeleség és az Apa ég

Ezeket nem láttam, de kösz a tippet;) A régieket mind láttam nem egyszer, kb 2010-től le vagyok maradva filmnézésben:( Apránként majd pótolom. Meséket viszont annál többet nézek, ott is van egy-két jó vígjáték(Jégkorszak, Shrek)

Wasserstein
Válasz VTomi24 kommentjére
2015. jan. 6. 19:37

Ezeket nem láttam, de kösz a tippet;) A régieket mind láttam nem egyszer, kb 2010-től le vagyok maradva filmnézésben:( Apránként majd pótolom. Meséket viszont annál többet nézek, ott is van egy-két jó vígjáték(Jégkorszak, Shrek)

Van mesés filmje Adam Sandlernek is :) Az esti mese
Bedtime Stories (2008) - IMDb
Nem animációs, mint amiket említettél, de a fantáziavilág megvan :)
Illetve a Hotel Transylvania, amihez a hangját adta.
http://www.imdb.com/title/tt0837562/?ref_=nm_flmg_act_9

Wasserstein
Válasz kanrich_ kommentjére
2015. jan. 7. 10:17

[video=youtube;xInh3VhAWs8]https://www.youtube.com/watch?v=xInh3VhAWs8[/video]

csabacz
2015. jan. 8. 3:13

Igen, a Bábel szenzációs.
És a legutóbbi filmje, a Biutiful (Javier Bardemmel) is óriásit horzsol, de az nem azért nem annyira könnyen emészthető, fáj utána picit az ember szívecskéje.

Nagyon köszönöm az ajánlást (Biutiful)!
Most néztem meg, egy ilyen film után az ember teljesen átgondolja az életét! Igazából még most is keresem a szavakat.
Mindenkinek ajánlom!

21PoKeRaRcSuNy
Válasz kanrich_ kommentjére
2015. jan. 8. 7:27

Adam Sandler nagykirály !!
JackésJil-t még nem is láttam, most előzetes alapján sztem 1x nézhtős min, rem nem mondtam nagyot ^^

Élő ügyfélszolgálat