+1
ezek a vígjátékok amiket írtatok a legtöbbje kritikán aluli közönségszórakoztatás a legegyszerübb átlagnak...akinek nem inge ne vegye magára...
szerintem pl jó vígjátékok: 40 éves szűz,knocked up,ace ventrura,dumb & dumber,amerikai pite 1,apádra ütök,életrevalók (bár ez nem egészen vígjáték),cooltoura,hot fuzz,diktátor,apafej,stb..csak olyanokat írtam amik hirtelen jutottak eszembe,nekem ezek sokkal inkább mint ez a sok újvonalas üresjáratos eröltetett fos...
Igen, a Bábel szenzációs.
És a legutóbbi filmje, a Biutiful (Javier Bardemmel) is óriásit horzsol, de az nem azért nem annyira könnyen emészthető, fáj utána picit az ember szívecskéje.
Egyetértek, viszont a Férj és férjet ki ne hagyd + majdnem minden Adam Sandler filmet ide lehet sorolni, de nekem ez viszi a pálmát:D
Akkor a Bábel-el kezdek :) most nincs kedvem keseregni :)
Na azért nem azt mondtam, hogy nagyon vidám film, hanem hogy kevésbé szaggat. :)
Jó filmezést, utána kíváncsi vagyok a véleményedre.
Végre vki aki szereti Sandler papát és meri is vállalni. Általában csak fikázni szokták az estleges fingós/böfögős poénok miatt, pedig ez stílusjegy :) Nálam minden filmje 10/10, kivéve a Jack és Jill-t, mert az tényleg minősíthetetlen. Ami a pálmát viszi az a Kellékfeleség és az Apa ég
Ezeket nem láttam, de kösz a tippet;) A régieket mind láttam nem egyszer, kb 2010-től le vagyok maradva filmnézésben:( Apránként majd pótolom. Meséket viszont annál többet nézek, ott is van egy-két jó vígjáték(Jégkorszak, Shrek)
[video=youtube;xInh3VhAWs8]https://www.youtube.com/watch?v=xInh3VhAWs8[/video]
Igen, a Bábel szenzációs.
És a legutóbbi filmje, a Biutiful (Javier Bardemmel) is óriásit horzsol, de az nem azért nem annyira könnyen emészthető, fáj utána picit az ember szívecskéje.
Adam Sandler nagykirály !!
JackésJil-t még nem is láttam, most előzetes alapján sztem 1x nézhtős min, rem nem mondtam nagyot ^^