Affleck lehet, hogy Oscar-díjas, de borzasztó színész. Ez tényleg nem csak az én véleményem, szerintem 10/8 ember ezt mondja. :D
Finchertől a Pánikszoba átlagos volt, és a B.B. különös élete valami oltári nagy mellélövés (egyértelmű, hogy csak az Oscar miatt csinált ilyen filmet). 2000 előtt baromi jó filmeket csinált, de 2000-től mintha meghülyült volna.
Most végeztem vele. Még mindig a hatása alatt vagyok. Az utóbbi pár év legjobb filmje szvsz.
Tegnap este én is megnéztem, mert volt jó felirat. A jogi munkát kicsit jobban bemutathatták volna, de értem én, h az apa-fiú viszony bemutatása volt a fő vonal.
Tényleg nagyon zsír múví, de a Sharknado 2 jobb volt :D
Sharknado 1-2 legnagyobb capas moviek ever!
Haha ezt most talaltam. Lehet jobb lesz mint a baratok kozt:) Preview on Vimeo
Finchertől a Pánikszoba átlagos volt, és a B.B. különös élete valami oltári nagy mellélövés (egyértelmű, hogy csak az Oscar miatt csinált ilyen filmet). 2000 előtt baromi jó filmeket csinált, de 2000-től mintha meghülyült volna.
A Közösségi háló (2010) sem tetszett tőle? Szerintem az például az utóbbi évek egyik legjobb filmje volt.
Én Finchertől igazán gyenge filmet nem is láttam 2000 óta, de ez nyilván szubjektív.
A Közösségi háló nekem is tetszett, de nem láttam benne semmilyen különleges dolgot. Hozta a kötelezőt. :)
John Wick (2014) - IMDb
Teljesen korrekt egyszer nézhető bosszúfilm. Esti kikapcsolódásnak tökéletesen megfelel.