Póker Fórum Archívum > Minden más > Filmek - Mit érdemes megnézni?

Wasserstein
Válasz Krono kommentjére
2015. jan. 24. 9:21

Affleck lehet, hogy Oscar-díjas, de borzasztó színész. Ez tényleg nem csak az én véleményem, szerintem 10/8 ember ezt mondja. :D

Finchertől a Pánikszoba átlagos volt, és a B.B. különös élete valami oltári nagy mellélövés (egyértelmű, hogy csak az Oscar miatt csinált ilyen filmet). 2000 előtt baromi jó filmeket csinált, de 2000-től mintha meghülyült volna.

A Pánikszoba és a BB különös élete az tényleg kicsit breakeven játék volt tőle, de a Zodiákus, Közösségi háló, Tetovált lány filmekből viszont kihozta a max value-t :)

Wasserstein
Válasz Krono kommentjére
2015. jan. 24. 9:25

Most végeztem vele. Még mindig a hatása alatt vagyok. Az utóbbi pár év legjobb filmje szvsz.

Tegnap este én is megnéztem, mert volt jó felirat. A jogi munkát kicsit jobban bemutathatták volna, de értem én, h az apa-fiú viszony bemutatása volt a fő vonal.
Tényleg nagyon zsír múví, de a Sharknado 2 jobb volt :D

Krono
Válasz Wasserstein kommentjére
2015. jan. 24. 15:36

Tegnap este én is megnéztem, mert volt jó felirat. A jogi munkát kicsit jobban bemutathatták volna, de értem én, h az apa-fiú viszony bemutatása volt a fő vonal.
Tényleg nagyon zsír múví, de a Sharknado 2 jobb volt :D

Jó hát a Sharknado filmeket lehetetlen felülmúlni. :D Egyébként egyetértek, kicsit jobban erőltethették volna a jogi vonalat, de így is sok mindent tudtak belesűríteni 2 és fél órába.

naggeri
Válasz kanrich_ kommentjére
2015. jan. 24. 15:43

Sharknado 1-2 legnagyobb capas moviek ever!

naggeri
2015. jan. 24. 18:07

Haha ezt most talaltam. Lehet jobb lesz mint a baratok kozt:) Preview on Vimeo

olegg
Válasz Krono kommentjére
2015. jan. 24. 22:06

Finchertől a Pánikszoba átlagos volt, és a B.B. különös élete valami oltári nagy mellélövés (egyértelmű, hogy csak az Oscar miatt csinált ilyen filmet). 2000 előtt baromi jó filmeket csinált, de 2000-től mintha meghülyült volna.

A Közösségi háló (2010) sem tetszett tőle? Szerintem az például az utóbbi évek egyik legjobb filmje volt.
Én Finchertől igazán gyenge filmet nem is láttam 2000 óta, de ez nyilván szubjektív.

Krono
Válasz olegg kommentjére
2015. jan. 25. 0:11

A Közösségi háló (2010) sem tetszett tőle? Szerintem az például az utóbbi évek egyik legjobb filmje volt.
Én Finchertől igazán gyenge filmet nem is láttam 2000 óta, de ez nyilván szubjektív.

A Közösségi háló nekem is tetszett, de nem láttam benne semmilyen különleges dolgot. Hozta a kötelezőt. :)

Krejdül
Válasz Krono kommentjére
2015. jan. 25. 1:54

A Közösségi háló nekem is tetszett, de nem láttam benne semmilyen különleges dolgot. Hozta a kötelezőt. :)

A vége után kettő perccel már csak arra emlékeztem belőle, hogy a Zombiland-es srác játszott benne, és az egyik jelenetben papucs volt rajta. :)

Wasserstein
2015. jan. 25. 11:50

John Wick (2014) - IMDb

Teljesen korrekt egyszer nézhető bosszúfilm. Esti kikapcsolódásnak tökéletesen megfelel.

Shaikon
2015. jan. 26. 19:05
Élő ügyfélszolgálat